#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

cevabini aldin logout edersen seviniriz [dimi onur]

şuan şu takıma lincoln gelicek deseler sevinirim takım çok kötü diye değil bu tarz oyuncumuz yok

Lincoln Brezilya Liginde yeni takımına geldikten sonra 11 maçta 3 gol 7 asist yaptı. Elano 25 maçta 3 gol 4 asist. Yani anlayacağınız Elano o ligde bile fark yaratamayan yeteneksiz bir adam.Menajer kazığıyla Brezilya milli takımı etiketi kazanıp bu etiketle Avrupa takımlarını iyi kazıkladı.Yetenek olarak,kalite olarak Lincolnün yanına bile yaklaşamaz.Milli takımda oynaması falan umrumda değil

Elano ile Lincoln arasında yapılan kıyaslama ve söylemiş olduğun herşey kesinlikle doğru renktaş.;)

Kaaassiiyyyoo Liiiinnkkooollllnnnn (Melih şendilin ağzından)

"efendim bu rıdvan hoca schalke fenerbahçe maçları sırasında gördüğü mavi beyaz formalı futbolcuya hayran olmuş ve aklımda kaldığı kadarıyla şöyle demişti ''şu schalke' nin 10 numarası çok enteresan futbolcu, alex' i biz gözümüz de fazla büyütüyoruz. alex' e büyük futbolcu diyoruz ama rakibin 10 numarası uzaylı. (bkz: uzay-rıdvan hoca ilişkisi) eğer alacaksan böyle adam alacaksın, iki takım 10 numaralarını değişse, fenerbahçe bu maçı rahat kazanırdı, gerçekten büyük futbolcu, adamlar buluyorlar''

aynı rıdvan hoca 2008/2009 senesinde sarı kırmızı formalı 10 numara için ise şu yorumları yapıyor, ''bu 10 numara futbolcu falan değil, öyle sağa sola bakıp pas atmakla büyük futbolcu olunmaz, alex' in ayarında değil, işte ancak türkiye liginde zayıf takımlara karşı oynar, galatasaray' dan gitse hangi takım alacak barcelona' mı, gözümüz de fazla büyütüyoruz, eli belinde oynuyor. artık dünyada kalmadı böyle oyuncu, bir tek bizim ligimizde oynar, biz de onu büyük futbolcu, uzaylı zannedip avuç dolusu para veririz''

işte büyük futbol adamı ve feylesof rıdvan hoca' nın bahsettiği 10 numaralar bunlar, iki sene önce uzaylı dediği mavi beyaz formalı 10 numaralı oyuncunun ismi, cassio de souza soares lincoln.

iki sene sonra futbolcu değil dediği sarı kırmızı formalı 10 numaranın ismi, cassio de souza soares lincoln. iki oyuncu arasındaki tek fark, üzerlerindeki formanın rengi.

işte böyle tarafsız bir futbol yorumcusudur rıdvan hoca. senden nefret ediyorum rıdvan hoca.

Galatasaray Sözlük

Rıdvan kadar kaypak adam var mı acaba şu ekranda

Futbol'a donmus gibi her mac asist veriyor.

asist veriyosa sıkıntı yok

Ridvan Hoca degil onun adi Girpo Rido..

neyse..

Okuz olur badem gozlu olur misali.. oynamadi arkadas.. el bebek gul bebek.. bi laf ettik.. takimi seyine takmiyorlar diye guti icin.. buda ayni oyle bi futbolcuydu..

"lincoln ile bir gerçeği paylaşıyorum müsadenizle :) kaprisli, ukala, disiplinsiz, çalışmıyor denen 10 numara hakkında florya'dan sevdiğim bir ağabeyimle konuştum.. kendisi 20 yıldır orada.. dedi ki; "lincoln her idmandan 45 dakika önce sahaya çıkar ısınırdı.. tesise ilk gelen hep o olmuştur.. idman bittikten sonra da yaklaşık 45 dakika bireysel çalışma yapardı tek başına. ya da paf takımdan bir kaleci alır şut çalışması yapardı. iş disiplini olarak onun kadar disiplinlisi bu kapıdan içeriye daha girmedi!" buyrun buradan yakın.. yorum yok.."

kaynak

https://twitter.com/#!/altunterim

sözlükten buldum :)

kendine has kondisyoner tutmasi bile sorun olmustu maholar yuzunden

alex osurunca bayram eden fener medyasi bizde daha iyisinin olmasini kaldiramadi, yonetim - futbolcu (kim olduklari belli o KAMILLERIN) - taraftar (maho olanlar) sampiyon OLMA galatasaray parolasiyla once linc sonra skibbe bitirilerek takim bir anda bulent korkmazin da yeteneksizligiyle sivasspora dondu

"lincoln ile bir gerçeği paylaşıyorum müsadenizle :) kaprisli, ukala, disiplinsiz, çalışmıyor denen 10 numara hakkında florya'dan sevdiğim bir ağabeyimle konuştum.. kendisi 20 yıldır orada.. dedi ki; "lincoln her idmandan 45 dakika önce sahaya çıkar ısınırdı.. tesise ilk gelen hep o olmuştur.. idman bittikten sonra da yaklaşık 45 dakika bireysel çalışma yapardı tek başına. ya da paf takımdan bir kaleci alır şut çalışması yapardı. iş disiplini olarak onun kadar disiplinlisi bu kapıdan içeriye daha girmedi!" buyrun buradan yakın.. yorum yok.."

kaynak

https://twitter.com/#!/altunterim

sözlükten buldum :)

lincoln'ın floryada yaptıklarına bizzat emir Satriani sahit idir ilk basta :ka21: bu forumda Lincoln ilen 2 defa ogle yemegi yeme curret-i izzetinde bulunmus baska biriside yokhtur meselam.

ah ulan reyiz. AH BAEE !!! :(

lincoln'ın floryada yaptıklarına bizzat emir Satriani sahit idir ilk basta :ka21: bu forumda Lincoln ilen 2 defa ogle yemegi yeme curret-i izzetinde bulunmus baska biriside yokhtur meselam.

ah ulan reyiz. AH BAEE !!! :(

Gercekten yemek yedin mi reis Lincoln'la?

tabiyki yedim [florya'da]. florya dısında bile gordum lincoln'ı, telefonu bile var bende :asd: burdayken vardı tabi simdi o hattı kullanmıyodur artık heraL. ayrıca bir idman sweatshirt'u ve 2 gercek forması var bende, sırtından cıkarıp verdi :ka21: bi keresinde gazetede resmimiz cıkmıstı hatta ben kız kardesim & lincoln.

tabiyki yedim [florya'da]. florya dısında bile gordum lincoln'ı, telefonu bile var bende :asd: burdayken vardı tabi simdi o hattı kullanmıyodur artık heraL. ayrıca bir idman sweatshirt'u ve 2 gercek forması var bende, sırtından cıkarıp verdi :ka21: bi keresinde gazetede resmimiz cıkmıstı hatta ben kız kardesim & lincoln.

Capslasana resmi görelim. Vay arkadaş adam deliymiş :D

Caps atsana reis.

Geri
Üst Alt