- 26 Kasım 2012
- 185.619
- 258.358
- 5.998
Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"
cevabini aldin logout edersen seviniriz [dimi onur]
cevabini aldin logout edersen seviniriz [dimi onur]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen panpa.Çağlara myccevabini aldin logout edersen seviniriz [dimi onur]
Lincoln Brezilya Liginde yeni takımına geldikten sonra 11 maçta 3 gol 7 asist yaptı. Elano 25 maçta 3 gol 4 asist. Yani anlayacağınız Elano o ligde bile fark yaratamayan yeteneksiz bir adam.Menajer kazığıyla Brezilya milli takımı etiketi kazanıp bu etiketle Avrupa takımlarını iyi kazıkladı.Yetenek olarak,kalite olarak Lincolnün yanına bile yaklaşamaz.Milli takımda oynaması falan umrumda değil
"lincoln ile bir gerçeği paylaşıyorum müsadenizlekaprisli, ukala, disiplinsiz, çalışmıyor denen 10 numara hakkında florya'dan sevdiğim bir ağabeyimle konuştum.. kendisi 20 yıldır orada.. dedi ki; "lincoln her idmandan 45 dakika önce sahaya çıkar ısınırdı.. tesise ilk gelen hep o olmuştur.. idman bittikten sonra da yaklaşık 45 dakika bireysel çalışma yapardı tek başına. ya da paf takımdan bir kaleci alır şut çalışması yapardı. iş disiplini olarak onun kadar disiplinlisi bu kapıdan içeriye daha girmedi!" buyrun buradan yakın.. yorum yok.."
kaynak
https://twitter.com/#!/altunterim
sözlükten buldum![]()
bu forumda Lincoln ilen 2 defa ogle yemegi yeme curret-i izzetinde bulunmus baska biriside yokhtur meselam. lincoln'ın floryada yaptıklarına bizzat emir Satriani sahit idir ilk bastabu forumda Lincoln ilen 2 defa ogle yemegi yeme curret-i izzetinde bulunmus baska biriside yokhtur meselam.
ah ulan reyiz. AH BAEE !!!![]()
lincoln'ın floryada yaptıklarına bizzat emir Satriani sahit idir ilk bastabu forumda Lincoln ilen 2 defa ogle yemegi yeme curret-i izzetinde bulunmus baska biriside yokhtur meselam.
ah ulan reyiz. AH BAEE !!!![]()
burdayken vardı tabi simdi o hattı kullanmıyodur artık heraL. ayrıca bir idman sweatshirt'u ve 2 gercek forması var bende, sırtından cıkarıp verdi
bi keresinde gazetede resmimiz cıkmıstı hatta ben kız kardesim & lincoln.tabiyki yedim [florya'da]. florya dısında bile gordum lincoln'ı, telefonu bile var bendeburdayken vardı tabi simdi o hattı kullanmıyodur artık heraL. ayrıca bir idman sweatshirt'u ve 2 gercek forması var bende, sırtından cıkarıp verdi
bi keresinde gazetede resmimiz cıkmıstı hatta ben kız kardesim & lincoln.
tabiyki yedim [florya'da]. florya dısında bile gordum lincoln'ı, telefonu bile var bendeburdayken vardı tabi simdi o hattı kullanmıyodur artık heraL. ayrıca bir idman sweatshirt'u ve 2 gercek forması var bende, sırtından cıkarıp verdi
bi keresinde gazetede resmimiz cıkmıstı hatta ben kız kardesim & lincoln.