#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Siz Arda'nın surat ifadesinden şeceresini çıkaracaksınız da biz geç gelmesi raporlarla sabit adamın iş ahlakına laf edemeyeceğiz öyle mi? Gözünüzü açın yahu... Şakaysa da söyleyin...

:D

Et abi et, istedigin kadar et. Arda'nin surat ifadesi falan degil direk aldigi kilolar, saha icindeki hareketleri ve yaptigi aciklamalardan cikardik seceresini.

:D

Et abi et, istedigin kadar et. Arda'nin surat ifadesi falan degil direk aldigi kilolar, saha icindeki hareketleri ve yaptigi aciklamalardan cikardik seceresini.

Hayri tamam savunuyorsun da birisini savunacaksın diye başka futbolcuya niye laf atıyorsun ? Savunacaksan savunacağın kişinin haklı gerekçelerini belirt, başka futbolculara laf atarak savunma :)

Ikisi birbirine baglantili baskan. Arda'nin abilerinden gaz alip takimin imparatoru olma hamlelerinden Linc de gazabini aldi diyorum ben ama millet komplo teorisi dior. :sad007:

Bunların hepsi varsayım. Klüp içinde ne oluyor nw gibi entrikalar dönüyor bilemeyiz.

Ikisi birbirine baglantili baskan. Arda'nin abilerinden gaz alip takimin imparatoru olma hamlelerinden Linc de gazabini aldi diyorum ben ama millet komplo teorisi dior. :sad007:

Yok onu demiyorum kilo almış vs.vs. demişsin de ona itafen dedim. Onları karıştırma mümkünse onu belirttim sadece. Ayrıca kulüp içinde Özgür Şener'in dediği gibi ne olup ne bitti bilmemiz imkansız.

Bazi gruplasmalardan ve toplantilardan haberim oldugu icin diyorum bunlari, hepsi varsayim degil.

İnsanların olduğu heryerde belli bir süre sonra gruplaşma olur. Bu çok normal. Önemli olan bu gruplaşmanın klübe zarar vermemesi.

biraz karakterin olsaydı Hagi'den sonraki efsanemiz olcaktın ahh LinGoln ah...

Öyle bir Reistir ki kazmalar ordusunu bile yönetebiliyordu.

memleketimin giden paraları :(

Çok yetenekli ve tehlikeli bir adamdı. Kafasında sorunlar vardı galiba bir türlü çıkıp kendini gösteremedi :S

Derin Galatasaray'a kurban olan futbolcularımızdandır kendisi..

Şu anki kadroya dahil edildiğinde, tekrar 4-5 gollü maçları izlememize sebep olacak adam.

Kimse senin gibi olmadı Cassio!

Sagolsun Bulent'in harcadigi adam. Skibbe doneminde sezonun en basarli futbolcusuydu. hatta ligin ilk yarisinda en basarili futbolcu secilmisti. Skibbe gitti, Lincoln bitti.

Gel vefasız,gel vicdansız

Çağırmazdık acil olmasan,

Gel insafsız,ah kitapsız

Ebru Gündeş'den gitsin :)

Geri
Üst Alt