#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Şu Lincoln aşkınıza son verin artık. Yeteneklerine diyecek lafım yok ama takımına ihanet etti. Futbolcu önce takımı adına elinden geleni yapacak, her şeyini verecek takıma. Lincoln istediği zaman bir şeyler yapıyordu. Böyle bir futbolcu bize zarar veriyordu. Elano ile kıyaslama yapmak abestir zaten. İkisi çok farklı tarzda oyuncular.

Kim Lincolnden daha karakterli takımda yerine gelen Elano mu?Sigara içen önündeki topa tenezzül etmeyen H.balta mı?

Kim Lincolnden daha karakterli takımda yerine gelen Elano mu?Sigara içen önündeki topa tenezzül etmeyen H.balta mı?

Bu konuda zaten hepimiz haklıyız, Elano - Hakan konusunda sende haklısın bir sorun yok burda. :)

Ama ben sadece birşeyden rahatsız oluyorum, o da Lincoln'ün ender bir futbolcu gibi gösterilmesinden. Görmemişler gibi inanılmaz abartıyorsunuz.

Evet yetenekliydi, evet iyi futbolcuydu buna lafım yok ama geçmişe dön bak, kendisine Hagi kadar iyiydi, Gerrard'dan iyi futbolcu vs. diye yapılan yorumlar var.

Ayıp.

[video=youtube;bSJaiU3Fd_Q]https://www.youtube.com/watch?v=bSJaiU3Fd_Q[/video]

En çok Hagi'ye yaklaşdığı maç buydu.

[video=youtube;bSJaiU3Fd_Q]https://www.youtube.com/watch?v=bSJaiU3Fd_Q[/video]

En çok Hagi'ye yaklaşdığı maç buydu.

:tiphat::tiphat::tiphat:

Bıraz karakter olsa ah lıncoln ah senı ızlemek buyuk bır zevktı ama ıste kendı kendını yaktın kocum:SS:

Bu konuda zaten hepimiz haklıyız, Elano - Hakan konusunda sende haklısın bir sorun yok burda. :)

Ama ben sadece birşeyden rahatsız oluyorum, o da Lincoln'ün ender bir futbolcu gibi gösterilmesinden. Görmemişler gibi inanılmaz abartıyorsunuz.

Evet yetenekliydi, evet iyi futbolcuydu buna lafım yok ama geçmişe dön bak, kendisine Hagi kadar iyiydi, Gerrard'dan iyi futbolcu vs. diye yapılan yorumlar var.

Ayıp.

Gerrard'dan yetenekli oyuncu diye yapılan yorumlar var. Karıştırma.

elanoymuş,misimovicmiş hikaye bu adamın yanında.

Çocuksu tavırları bitirdi kendini.

Brezilya'nın Futbol Interior gazetesinde yer alan iddiaya göre; Palmeiras'a gitmek için bonservis bedelinin yarısını cebinden ödeyen Lincoln'ün sözleşmesinin feshedilmesi için yaptığı başvurudan sonra G.Saray'da alacaklarını tahsil edemediği için eski oyuncusunun sözleşmesinin feshedilmesi için başvuruda bulundu. Mali krizden çıkamayan Palmeiras'ın Ağustos'tan kalan ödeme takviminin hala yerine getiremediği, Kasım'da ödenmesi gereken takvimin de zamanı geldiği için Türk ekibinin Lincoln davasında üstün taraf konumuna geldiği bildirildi. Gazete de iki taksidin üst üste gelmesi durumunda Lincoln'ün Ocak ayında G.Saray'a dönebileceğini iddia etti.

FOTOMAÇ

Çamurlu maçta 88 de golü attıktan sonraki dakikalar süperdi.Nasıl sevinmiştik öyle inanılmazdı.

keşke geri gelse takımın gol ortalaması 3 e çıkar valla.:)

Gelsin yahu, sağ açık oynar olmadı.

Fifa'da Lincoln var orda transfer edin. Bu saatden sonra ancak oyunda görebilirsiniz bu adami bizim Formamiz altinda.

Elano'yu şu cebinden çıkarır;

3355.jpg

stres topu diye oynar ve çantasına koyar.

:yenieek:

Lincoln çekemiyolar bizi aga...Halı sahadan geldim senin gibi oynadım :) yok öle riskli pas atma böle yapma...çekip gidicem buralardan :)

beşiktaşlılar gibi görmemişlik yapmanın bi anlamı yok bence,sanki messi yi gönderdik:asd:,2 sezonda çeyrek dönem katkı veren biri:asd:

Geri
Üst Alt