#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

[video=youtube;bSJaiU3Fd_Q]https://www.youtube.com/watch?v=bSJaiU3Fd_Q[/video]

En çok Hagi'ye yaklaşdığı maç buydu.

Şu videoda ki bir tane mücadeleyi bile yapmadı Elano.

beşiktaşlılar gibi görmemişlik yapmanın bi anlamı yok bence,sanki messi yi gönderdik:asd:,2 sezonda çeyrek dönem katkı veren biri:asd:

2 sezonda bir maç katkı vermeyen birini savunuyorsun durmadan ama?(Elano) Onu geçtim sallayıp duruyorsun ilk sezon o kadar sakatlık geçirdi, Feldkamp denen yetenekli oyuncu düşmanı biriyle çalıştı ona rağmen oynadığı zaman hep en iyisini oynadı.Hatırlıyoruz işte ilk sezonunda Ç.rize, Ankaragücü,G.birliği maçlarını..

2.Sezon skibbe gidene kadar ki performansı anlatılmaz zaten, hem ligde hem uefada asist kralıydı sonra ne oldu?Takım kötü gidince teknik direktör değişti Bülent korkmaz geldi yedek bıraktı.

feldkamp dönemi ilk maçlarda iyiydi sadece,elano geçen sene defansif orta saha oynadı resmen,lincoln defansif orta saha mı oynadı:asd:,neyse dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz,bunlar 50 kere konuşuldu zaten:D

Lincoln'e katkı verdiği halde bunu inkar eden Yunus Can, nedense her gün 2 seneden beri 1 maçta katkı vermeyen Elano'yu koruyor. İlginç...

feldkamp dönemi ilk maçlarda iyiydi sadece,elano geçen sene defansif orta saha oynadı resmen,lincoln defansif orta saha mı oynadı:asd:,neyse dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz,bunlar 50 kere konuşuldu zaten:D

Bırak şu albeni bahanecisini şimdi.Lincoln'nün yeteneğinin 1000 de 1i yok Elanoda.Göz var nizam var bunu inkar eden futbol ateistidir.

Bırak şu albeni bahanecisini şimdi.Lincoln'nün yeteneğinin 1000 de 1i yok Elanoda.Göz var nizam var bunu inkar eden futbol ateistidir.

Elano'da ki adamlığın da 1000'de 1'i yok Lincoln'de.

Elano'nun bile davranışlarından pek hoşlanmıyorum, ona rağmen Lincoln'den 1000 kat daha adamdır. Bunu görememekte futbol ateistliğidir.

Gördüğüm en ovarreted futbolculardan birisi.

Elano'da ki adamlığın da 1000'de 1'i yok Lincoln'de.

Elano'nun bile davranışlarından pek hoşlanmıyorum, ona rağmen Lincoln'den 1000 kat daha adamdır. Bunu görememekte futbol ateistliğidir.

Hangi adamlık?Yedek kalınca teknik direktöre posta koyup kale arkasından maç izlemek mi?O kadar para almasına rağmen sahada ruh gibi dolaşması mı?Dünya kupasına gidebilmek için bizi kekleyip ayağını topa uzatmaması mı sakatlıktan kaçmak için?Ülkesindende geç geldi ondan öncekiler çoktan gelmişti dünya kupasından.Geç gelmeside önemli değil benim için adam gibi oynasın Lincolnün tek hücresi olabilsin futbol olarak ama oda yok.

Lincoln 2.senenin 2.yarısında yine çocuk gibi küsmeyip,Hocasına küfür etmeyip top oynasaydı Kadıköy'de finali çok büyük ihtimalle oynayacaktık.

Elano'yu da savunmayan birisi olarak diyorum ki Lincoln 2 senede yarı sezon katkı vermiştir. Bize zararı da 14 milyon euro kadardır. Elano'nun satılabilitesi olduğu için zarar hesabı yapmak doğru olmaz.

Elano'yu da savunmayan birisi olarak diyorum ki Lincoln 2 senede yarı sezon katkı vermiştir. Bize zararı da 14 milyon euro kadardır. Elano'nun satılabilitesi olduğu için zarar hesabı yapmak doğru olmaz.

Elano'yu savunan biri olarak söylüyorum;

Elano daha bize katkı yapmamıştır satarsak zarar etmeyiz.

Eğer Lincoln oynasaydı çok katkı verirdi ama olmadı.

5'e aldık 2.5 civarı sattık.2.Sezonunda uefadada ligdede bizi taşıyan isimdi Barosu gol kralı yaptı parasının hakkını fazlasıyla verdi.İlk sezonundada genelde sakatlıklardan oynayamadı.Şimdi size göre bilerek felan sakattı ama şunu söyliyeyim sadece Ç.rize maçından sonra bir fotoğrafı vardı inan acırdın adama mosmordu bacakları.O zaman bizde yetenekli oyuncuda yoktu fazla direkt Lincolne dalıyolardı.

5'e aldık 2.5 civarı sattık.2.Sezonunda uefadada ligdede bizi taşıyan isimdi parasının hakkını fazlasıyla verdi.İlk sezonundada genelde sakatlıklardan oynayamadı.Şimdi size göre bilerek felan sakattı ama şunu söyliyeyim sadece Ç.rize maçından sonra bir fotoğrafı vardı inan acırdın adama mosmordu bacakları.

Toplam zararımız 14 milyon eurodur. Uefadan falan çıkmaz o para. Ayrıca o dönemde Arda solda, Baros ortada, Barış-Topal-Ayhan liberoda coşmuştu. Yani tek başına falan taşımadı Uefada. Ama çok iyiydi tabii.

Hakan Şükür'ün anlattıklarına inanırsak;

"Her deplasman maçı öncesi Lincoln'le Polat otelde buluşup yalvar yakar maçlara götürmeye çalışıyorduk"

Ayrıca Elano kötü örnek neden onun üzerinden gidiyoruz çözemedim:) Hangisi daha beter diye mi?

Nerde kalmıştık? En son Lincoln'e bütün takımı değişiyorduk. Görmeyeli çok şey değişmiş, Lincoln'ü savunanlar Elano'yu savunan ve savunmayanlara karşı olmuş. İyice çığrından çıktı yahu, Elano-Lincoln birbirleriyle alakasız adamlar, Misi'yle kıyaslayın.

Nerde kalmıştık? En son Lincoln'e bütün takımı değişiyorduk. Görmeyeli çok şey değişmiş, Lincoln'ü savunanlar Elano'yu savunan ve savunmayanlara karşı olmuş. İyice çığrından çıktı yahu, Elano-Lincoln birbirleriyle alakasız adamlar, Misi'yle kıyaslayın.

Böyle birşey yazacağını tahmin ediyordum:D

Geçmiş sayfaları okudum, hep elano-lincoln ekseninde geçmiş. Ben de konu oraya gelmesin diye baştan belirttim Elano'yu savunmayan birisi olarak diye.

Sonuçta çok az katkı verdi.

Uğrattığı zarara oranla hangisi daha az katkı verdi onu tartışıyoruz:D

İş ahlaklarına girmiyorum orada tartışma biter benim için;)

Geri
Üst Alt