- 17 Eylül 2009
- 15.237
- 1.039
- 1.618
Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"
Senin özelinde değil ki olay. Şu konu yılda en az 3-4 kere hortluyor. Ben bu adam geldiğinde nasıl sevindiğimi hatırlamıyorum bile, o derece kaybetmiştim bilincimi. Yerimde duramıyordum yahu.
Ama adam attı golünü, yaptı asistini gitti. Şunun kadar Hagi'yi konuşup yadetmiyoruz. Yazık kendimize, hala takımla antreman yapan adamı, takım antremanlarını zamanında iplemeyen adamla kıyaslıyoruz. Yerim katkısını, bunun yüzünden yönetim, taraftar, takım ne kadar yıprandı biliyor herkes. Medya Lincoln üzerinden üstümüze az mı geldi? Ne çabuk unutuluyor çözemedim, bunun kadar hiçbir futbolcuyu da korumamıştır yönetim, Arda'ya bu kadar sahip çıkmıyoruz biz. Ama Lincoln no-look pas atıyor diye hayran kalıyorduk, evet ben de hayrandım ama şurada hala onu savunacak kadar da başım dik değil, kimse kusura bakmasın. Birçok insana, takıma, taraftara bizi utandırdı. Çok destekledik, her şeyini savunduk ama bir yere kadar. Artık bu adamın tartışılması kadar gereksiz bir konu daha yoktur gözümde.
Senin özelinde değil ki olay. Şu konu yılda en az 3-4 kere hortluyor. Ben bu adam geldiğinde nasıl sevindiğimi hatırlamıyorum bile, o derece kaybetmiştim bilincimi. Yerimde duramıyordum yahu.