#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

çarpılırsın:90:

Futbolculukta Linc, insanlıkta Ilıc basar. Bu kadar basit.

Eveeeeet geldik zurnanin zirt dedigi yere. Omer Ilikan adli kardesimizin dedigi Yuutup'tan o golu buldum: YouTube - Galatasaray - Bordeaux : 4 - 3 (2:10)

1) Ilk bastaki pasa dikkat cekerim. Lincoln hoca oyle ustaca bir no look cekiyor ki karsisindaki iki adam saskinliktan ne yapcagini sasiriyor.

2) Baris'in yaptigi hareketle Lincoln'un Inceman'a yaptigi hareketin alakasi yok ACE.

Allah'tan yuutup var da o hareketi de buldum YouTube - Galatasaray 4 2 Beşiktaş 21.12. 2008 (6:35) Gercekten mukemmel bir hareket.

Ayrica Lincoln'un no look pastan ibaret oldugunu sanan futbol cahilleri iki ozet goruntusunu izleyerek az buz fikir sahibi olabilirler.

Benden küçük bir tavsiye. İster dikkate alırsınız ister almazsınız. Çok da tın yani.

Herkesin futbol görüşü farklıdır. Benim görüşüme göre de Lincoln ve İlic farklı oyunculardır ve kıyaslanması abes kaçar.

Nelerini kıyaslıyorsunuz orasını çok merak ediyorum. Teknik mi ? Hız mı ? Oyunu okumak mı ? Zeka mı ?

Lincoln tekniktir, hızlıdır. İlic oyunu çok iyi okur ve de oyun zekası üst düzeydir.

Bir oyuncunun kalitesini ve yeteneğini bilek hareketlerine göre yorumlamanıza hastayım. İliç askerdir resmen banko oynar her koyduğun ofans bölgesinde, oyunu iyi okuyabildiği içinde ona göre oyunu açarak yönlendirir. Fizik seviyesi yüksek olduğu içinde kolay kolay düşmez oyundan, omuz omuza her mücadelede görebilmeniz mümkündür kendisini.

Ilic'in sahada yapacagi her seyi Lincoln gozu bagliyken buzun ustunde yapar. Oyun zekasi da 8 Ilic eder. Bu kadar da basit. Lincoln'u sevmiyor olabilirsin ama kalkip adami bilek hareketi ve no look pasa indirgemen ve Ilic'i de sanki Zidane'mis gibi anlatman futbol ve komediyi ne kadar iyi birlestirdigine kanit olusturuyor bence.

Benden küçük bir tavsiye. İster dikkate alırsınız ister almazsınız. Çok da tın yani.

Herkesin futbol görüşü farklıdır. Benim görüşüme göre de Lincoln ve İlic farklı oyunculardır ve kıyaslanması abes kaçar.

Nelerini kıyaslıyorsunuz orasını çok merak ediyorum. Teknik mi ? Hız mı ? Oyunu okumak mı ? Zeka mı ?

Lincoln tekniktir, hızlıdır. İlic oyunu çok iyi okur ve de oyun zekası üst düzeydir.

ayrıca iliç sürekli 2.forvet gibi içeriye dalar,kafa topları falanda fena değildir,alex e benziyo bu yönüyle biraz,alex te hep 2.forvet gibi oynar,linc. daha geride kalmayı tercih eder,onun yapabilecekleri iliç e göre fazladır ama;)

Genç;

Anlayışın inanılmaz kıt.. Bunları bana niye gösteriyosun sen şimdi? Sen iliç yeteneksizdir dedin bende onun üzerine iliçin yeteneksiz olmadığını senin cacıktan haberin olmadığını izah ettim.

Okadar çok canlı izlemişliğim varki Lincoln ü. (Zaten oyun sitilini beğenmediğimi söylemedim boşuna çırpınmana gerek yok) Lincoln; Isınmaya çıktığında bile inanılmaz "uyuz" bakışla koşan kolay kolay tebessüm etmeyen bir hali vardı. Maç esnasındada etliye sütlüye karışmayan fazla hırlı oynamayan kısacası umursamaz bir yapısı vardı. Çıldırmamak elde değildi Lincolnün sahadaki umursamazlığını görünce heleki kendisindeki potansiyeli bildiğinizde. Adamın nekadar yetenekli olduğunun pek bir önemi kalmıyor hal öyle olunca istediğinde oynuyor istemediğinde yok efendi Lincoln. Canının çekmediği maçlarda 10 kişi oynattı bizi sezon boyunca..

Bir tarafta yeteneği üst düzey bir adam ..

Diğer tarafta yine yetenekli ve performansı stabil bir adam..

@ hayri cund

Eveeeeet geldik zurnanin zirt dedigi yere. Omer Ilikan adli kardesimizin dedigi Yuutup'tan o golu buldum: YouTube - Galatasaray - Bordeaux : 4 - 3 (2:10)

1) Ilk bastaki pasa dikkat cekerim. Lincoln hoca oyle ustaca bir no look cekiyor ki karsisindaki iki adam saskinliktan ne yapcagini sasiriyor.

2) Baris'in yaptigi hareketle Lincoln'un Inceman'a yaptigi hareketin alakasi yok ACE.

Allah'tan yuutup var da o hareketi de buldum YouTube - Galatasaray 4 2 Beşiktaş 21.12. 2008 (6:35) Gercekten mukemmel bir hareket.

Ayrica Lincoln'un no look pastan ibaret oldugunu sanan futbol cahilleri iki ozet goruntusunu izleyerek az buz fikir sahibi olabilirler.

Çok fark yok ama reis.O hareket en basit çalım tekniklerinden biridir.Ben bile çoğu adamı pazara yollamıştım o hareketle.He Lincoln'ün kalitesine laf atamam;hele o Baros'a yaptığı asisti gördükten sonra.

Bu adam şimdi bizde olaydı ne olurdu düşünemiyorum.

Genç;

Anlayışın inanılmaz kıt.. Bunları bana niye gösteriyosun sen şimdi? Sen iliç yeteneksizdir dedin bende onun üzerine iliçin yeteneksiz olmadığını senin cacıktan haberin olmadığını izah ettim.

Okadar çok canlı izlemişliğim varki Lincoln ü. (Zaten oyun sitilini beğenmediğimi söylemedim boşuna çırpınmana gerek yok) Lincoln; Isınmaya çıktığında bile inanılmaz "uyuz" bakışla koşan kolay kolay tebessüm etmeyen bir hali vardı. Maç esnasındada etliye sütlüye karışmayan fazla hırlı oynamayan kısacası umursamaz bir yapısı vardı. Çıldırmamak elde değildi Lincolnün sahadaki umursamazlığını görünce heleki kendisindeki potansiyeli bildiğinizde. Adamın nekadar yetenekli olduğunun pek bir önemi kalmıyor hal öyle olunca istediğinde oynuyor istemediğinde yok efendi Lincoln. Canının çekmediği maçlarda 10 kişi oynattı bizi sezon boyunca..

Bir tarafta yeteneği üst düzey bir adam ..

Diğer tarafta yine yetenekli ve performansı stabil bir adam..

@ hayri cund

Bos laflar, once ne idugu belirsiz no look pascisiydi, sonra bilek hareketlerine gectin simdi de umursamaz falan diyorsun. Caninin cekmesiyle bir ilgisi yok. O mevkide oynayan oyuncular her zaman markaj altindadirlar ve bazen bu markajdan kurtulamazlar. Bunu idrak edemediniz. Baros bile bazi maclar inanilmaz kotu oynuyor. O da mi isteksiz. Birak bu isleri.

Ilic bana gore yeteneksiz bir adamdir. Futbolunda hic bir estetik, goze hos gelen kisim yoktu. Tek bildigi ceza sahasina girmek ve ucuncu forvet gibi davranmakti, cunku o oynadiginda onunde zaten iki forvet oynuyordu. Ortalama bir futbolcuydu. En iyi yonu oyun zekasiydi ama onda da Lincoln'un yanina yaklasamaz.

Çok fark yok ama reis.O hareket en basit çalım tekniklerinden biridir.Ben bile çoğu adamı pazara yollamıştım o hareketle.He Lincoln'ün kalitesine laf atamam;hele o Baros'a yaptığı asisti gördükten sonra.

Ayaginin altiyla ve doner donmez yapmis. Fark buyuk aradaki.

Madem 4-3-3'te yeri yoktu bu tarz adamların, madem güçsüzdü, sahada silikti vs..Neden apar topar son gidip bir gömlek düşüğü Misimovic'e o kadar para baydınız demekten kendimi alamıyorum bizim devrimcilere...

İkisini tamamen izledim. Lincoln her pozisyonda resmen. Adamda ki yetenek şu anda dünyada birkaç oyuncuda var sadece.

Bu adamın gönderilmesi yüzünden 1.5 ay NP yedim ben bu forumda, bülent hocaya küfür ettiğim için oyundan aldı diye.

Cevat hoca keşki haginin yardımcılarından biri olsa.

Bu adamın gönderilmesi yüzünden 1.5 ay NP yedim ben bu forumda, bülent hocaya küfür ettiğim için oyundan aldı diye.

Ben mod olsam alnindan oper bir de odul verirdim sana.

Bulent'e az kufretmedim ben de ama icimden.

Geri
Üst Alt