#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Lincoln Brezilya Liginde yeni takımına geldikten sonra 11 maçta 3 gol 7 asist yaptı. Elano 25 maçta 3 gol 4 asist. Yani anlayacağınız Elano o ligde bile fark yaratamayan yeteneksiz bir adam.Menajer kazığıyla Brezilya milli takımı etiketi kazanıp bu etiketle Avrupa takımlarını iyi kazıkladı.Yetenek olarak,kalite olarak Lincolnün yanına bile yaklaşamaz.Milli takımda oynaması falan umrumda değil

Özlüyor seni bu taraftar !

Baros ile birlikte şov yaptıkları Bjk maçını unutmak mümkün değil.

is isten gecti

tesekkur edileceklers list:

Haldun Ustunel

Bulent Korkmaz

Arda Turan

Sabri Sarioglu

Hasan Sas

Hakan Sukur

Adamın kuyusunu kazan ekibin gülü;Arda Turan denen vatandaşdı.

Bugünlerde tapındığınız, Lincolnun yarısı yeteneğinde Felipe Melonun takımda olmasının en olumlu tarafı doğru zamanda olmasıdır.

Özlüyorum Lincolnu ama dönemini değil. Sadece kendisini. Hatırlıyorum o kadroyuda aman amann

:ays:

Üşüyoruz reyiz.

O değilde adamı yanlış tanıttılar.

Uzun saçlı yönetici sarhoş bir şekilde adamın saçını çekiyor varmı böyle birşey.

ah ah :(

seni çekemeyenler utansın

E790ADE46CAAE14FAD9E249Dx.jpg

biraz akıl varsa devre arasında tutup getirirler şampiyon olmazsa takım sezon sonunda top oliyim

Bu adam icin arkadasimla bile tartistigim oldu,Genclerbirligi macinda cok sallamisti lincoln'e,son dakika da gol olunca muthis sevinmistim,Bir an patlama yasamistim:D

Lincoln Brezilya Liginde yeni takımına geldikten sonra 11 maçta 3 gol 7 asist yaptı. Elano 25 maçta 3 gol 4 asist. Yani anlayacağınız Elano o ligde bile fark yaratamayan yeteneksiz bir adam.Menajer kazığıyla Brezilya milli takımı etiketi kazanıp bu etiketle Avrupa takımlarını iyi kazıkladı.Yetenek olarak,kalite olarak Lincolnün yanına bile yaklaşamaz.Milli takımda oynaması falan umrumda değil
Lan defol git ikisini de savunduğum yok ama Elano gittiği zaman 8 macta 8 gol mü ne atmıstı kimi kandırıyorsun HRB

Çoğu takımda en az 1 oyuncu vardır macın kaderini birden değiştirir.

Fenerbahçe'de Alex

Beşiktaş'da Quaresma

Koduğumuz Shalke'sinde bile Farfan var

Koskoca Galatasaray'ın bu tür oyuncusu yok ve inanılmaz ihtiyac duyuluyor.

Şu takımda Lincoln veya bu tarz oyuncu olsa kötümü olurdu. ?

elanonun 8 gol attigi bir ise yaramayan bolgesel ligdi gercek ligden bahsediyoz burda mmm migros

Geri
Üst Alt