#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

bu kadar nefret edip , bu kadar özlediğim başka bir futbolcu yok

takımın başında rejkartdeğilde f.terim olsaydı terim onu adam ederdi adnan polat galatasarayı çok geri geitirdi saçma sapan teknik adamlarla çalıştı! kendi ipini çekti

lincoln-galatasaray.jpg

Hani böyle çok sevdiğin bir arkadaşından kazık yersinde papaz olursun ya..

Ama yinede düşündüğün zaman çok kral adamdı ya dersin.

O tarz bir sevgi Cassio Lincoln sevgisi..

bu adamdaki zeka ve tekniği daha hiçbir oyuncuda görmedim.(ciddiyim)

[video=youtube;hGjkDAIPU2k]https://www.youtube.com/watch?v=hGjkDAIPU2k[/video]

Reis bitmemiş hala yaa.. (3.05'e dikkat)

Uyarı : Arka planda çalan müzik benzeri şey özellikle 18 yaş altı arkadaşların zihinsel ve fiziksel gelişimini olumsuz yönde etkileyebilir. Bu nedenle videoyu izlemeden evvel bilgisayarın sesini kapatmanızı veya hiç izlememenizi tavsiye ediyorum. Doğacak zihinsel hasarlardan şirketimiz sorumlu değildir. Saygılarımla..

[video=youtube;hGjkDAIPU2k]https://www.youtube.com/watch?v=hGjkDAIPU2k[/video]

Reis bitmemiş hala yaa.. (3.05'e dikkat)

Uyarı : Arka planda çalan müzik benzeri şey özellilkle özellikle 18 yaş altı arkadaşların zihinsel ve fiziksel gelişimini olumsuz yönde etkileyebilir. Bu nedenle videoyu izlemeden evvel bilgisayarın sesini kapatmanızı veya hiç izlememenizi tavsiye ediyorum. Doğacak zihinsel hasarlardan şirketimiz sorumlu değildir. Saygılarımla..

şu haliyle bile bizim takımda fark yaratır hala içim cız ediyor

Daha çok oynatıyordu Skibbe doneminde tam Reisliğe soyunmustu sezon sonu yalan oldu, Riji kadrosunda Elano yerine Lincoln kalsaydı hersey daha farklı olurdu.

Bülent Korkmaz bitirdi kendisini. Mustafa Sarp'ı da Bülent Korkmaz getirdi zaten. O dönemde anlaşılmış kendisiyle :(

Lincoln'ü geri getirmek pek zor degildir. Yani emin degilim, ama mesela Keita kadar Lincoln'e de kampanya yapsak olur mu dersiniz? Bu yaz "Keita Keita" diye cildirdi forum ahalisi ve Galatasaray taraftarlari. Ünal Ba$ghan ve yönetim ilgilendi, sonra Al Sadd'in hrbolugu yüzünden vazgecildi. Ocak ayindayiz, transfer dönemi su an. REiS geri dönsün diye kampanya baslatalim :tiphat:

Lincoln'ü geri getirmek pek zor degildir. Yani emin degilim, ama mesela Keita kadar Lincoln'e de kampanya yapsak olur mu dersiniz? Bu yaz "Keita Keita" diye cildirdi forum ahalisi ve Galatasaray taraftarlari. Ünal Ba$ghan ve yönetim ilgilendi, sonra Al Sadd'in hrbolugu yüzünden vazgecildi. Ocak ayindayiz, transfer dönemi su an. REiS geri dönsün diye kampanya baslatalim :tiphat:

Geçti gitti Kazım reis. Güzel günlerdi ama olmaz artık. Keita işi de boş. Artık geçmişe takılı kalmamak gerek.

10 yıl oldu ve hala Lincoln. :)

Reis:tiphat:

Galatasaray tarihindeki en teknik adamlardandı belki de..

Geri
Üst Alt