- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.365
- 5.998
Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"
Hakan'in da Arda'nin sakatligi psikolojik lafi vardir MESELA.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka sende artık yavaş yavaş bırak Arda'yı savunmayı. Çünkü Arda'nın artık savunulacak bir yanı kalmadı.
İkisini de kesin kanıt olarak alırsak, Lincoln zararlı çıkar bence. Ben şahsi fikrimi belirttim ayrıca, sakatsa sakattır.
Lincoln konusunda bildiklerimi buraya yazarım, Florya'da dönenleri size anlatırım da [zira haftanın 3 günü florya'daydım 2 sene boyunca].. Vallahi uğraşmak istemiyorum... Hala onu bunu koruyup Lincoln'e sallayanlara tebessüm ediyorum sadece.
BİLMİYORSANIZ SUSUN ABİ.
Fanatik fotomaçlık taslamayın istirham ediyorum.
Lincoln konusunda bildiklerimi buraya yazarım, Florya'da dönenleri size anlatırım da [zira haftanın 3 günü florya'daydım 2 sene boyunca].. Vallahi uğraşmak istemiyorum... Hala onu bunu koruyup Lincoln'e sallayanlara tebessüm ediyorum sadece.
BİLMİYORSANIZ SUSUN ABİ.
BİLMİYORSANIZ SUSUN ABİ.
Biri mac secmis digeri secmemis, direk oynamamis ona bakarsan. Nasil Lincoln zararli cikiyor anlamadim bu mantiga gore. Ayrica Lincoln'un gonderilmesinde Sabri, Arda, Bulent Korkmaz, Hakan Sukur, Hasan Sas gibi aphilerin onemli payi var. Arda niye gitmis? Iki kere tribunden laf yedi diye mi?![]()
Emir reis zamanı gelmiştir artık.
Allah'ını seven yazsın aga, ben bilgiye aç adamım. Fanatik Fotomç'lık yaptığım yok bana diyorsan Hakan Şükür'ün ağzından direkt açıklamalardır bunlar.
sen türk müsün
Hakan Şükür'ün ağzından direkt açıklamalar oyle mi ? Hmmmm.... Ne açıklamış Hakan Şükür ? Oynadığı dönem Lincoln'ın nasıl altını oyduğunu, nasıl yonetime çıkıp Lincoln'e iftiralar attığını falan da açıklamış mı ?
Oğlum ben Lincoln'ı tanıyorum bizzat tamam mı? Lincoln'ı git bir de Ayhan Akman'dan dinle bakalım, Hakan Şükür'ü de dinle Ayhan'ın ağzından. Bakalım ne farklar bulacaksın arada.
Lincoln'e çok kazık attınız taraftar olarak, affetmiyorum. O futbolcuları da affetmiyorum, Bülent Korkmaz'ı da affetmiyorum. Daha birşey yazmayacağım sinir katsayım yükseliyor.
Sinir katsayın beni ilgilendirmiyor, sorduğum üslupla cevap ve bana. Cevap da tahmin ettiğim gibi , hiçbirşey. Konu kapanmıştır.
Cevap hiçbirşey değil. Cevap şu : sen o bu şu ne söylerse, onun ardısıra gidiyorsun. Ben, neler olduğunu bildiğim halde yazıyorum. OK ? Ve haklısın, konu kapanmıştır.