#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Hakan'in da Arda'nin sakatligi psikolojik lafi vardir MESELA.

Kanka sende artık yavaş yavaş bırak Arda'yı savunmayı. Çünkü Arda'nın artık savunulacak bir yanı kalmadı.

Yanlış yapması ayrı birşey Arda için eskiden söylediklerimi değiştiremem ki. Eskiden yararlıydı, söyleydi böyleydi diye bahsederken iki açıklama için ondan gelen parayla aldığımız adamları da düşünmeden "Sen olmayınca takım daha iyi" ondan "Senin bize hiçbi katkın olmadı, sen olsan feneri de yenemezdik" bilmem ne diyemem. Lincoln kıyasında da aynısı geçerli. Ki Lincoln'ün yaptıklarını da asla unutmam yarı sezonda 8 gol 19 asist, ikinci devre 1 gol 1 asist. Mükemmeldi. Ama istatistiğin gidişatına bakarsak, birşeylerin yanlış gittiği kesindi. Burada Lincoln'e hiç suç bulmamak komik olur. Ona ne yapılmış olursa olsun taraftar arkasındaydı tapıyordu, onlar için mücadele edebilirdi, yapmadı tamamen bıraktı paramı alırım tatilime çıkarıma dönüştü olay. Neyse yani Lincoln'ü Arda'yı yermek için kullanmak baya garibime gitti. Hasan Şaş Hakan Şükür Bülent Korkmaz neyse de... Gerçi onlara yaptıklarımız da malum:)

İkisini de kesin kanıt olarak alırsak, Lincoln zararlı çıkar bence. Ben şahsi fikrimi belirttim ayrıca, sakatsa sakattır.

Biri mac secmis digeri secmemis, direk oynamamis ona bakarsan. Nasil Lincoln zararli cikiyor anlamadim bu mantiga gore. Ayrica Lincoln'un gonderilmesinde Sabri, Arda, Bulent Korkmaz, Hakan Sukur, Hasan Sas gibi aphilerin onemli payi var. Arda niye gitmis? Iki kere tribunden laf yedi diye mi? :o

Lincoln konusunda bildiklerimi buraya yazarım, Florya'da dönenleri size anlatırım da [zira haftanın 3 günü florya'daydım 2 sene boyunca].. Vallahi uğraşmak istemiyorum... Hala onu bunu koruyup Lincoln'e sallayanlara tebessüm ediyorum sadece.

BİLMİYORSANIZ SUSUN ABİ.

Fanatik fotomaçlık taslamayın istirham ediyorum.

Lincoln konusunda bildiklerimi buraya yazarım, Florya'da dönenleri size anlatırım da [zira haftanın 3 günü florya'daydım 2 sene boyunca].. Vallahi uğraşmak istemiyorum... Hala onu bunu koruyup Lincoln'e sallayanlara tebessüm ediyorum sadece.

BİLMİYORSANIZ SUSUN ABİ.

9595995.jpg

BİLMİYORSANIZ SUSUN ABİ.

ADAMSIN Bugün süpersin.

BİLMİYORSANIZ SUSUN ABİ.

Allah'ını seven yazsın aga, ben bilgiye aç adamım. Fanatik Fotomç'lık yaptığım yok bana diyorsan Hakan Şükür'ün ağzından direkt açıklamalardır bunlar.

Ek olarak ben de Arda'yı genç milli takımlar-manisa'dan beri takip ediyorum, biliyorum ama millet bilip bilmeden sallıyor hala ben de öğretebildiğime öğretiyorum, almak isteyene yapacak bişey yok...

Biri mac secmis digeri secmemis, direk oynamamis ona bakarsan. Nasil Lincoln zararli cikiyor anlamadim bu mantiga gore. Ayrica Lincoln'un gonderilmesinde Sabri, Arda, Bulent Korkmaz, Hakan Sukur, Hasan Sas gibi aphilerin onemli payi var. Arda niye gitmis? Iki kere tribunden laf yedi diye mi? :o

Şöyle oluyor ki sevgili Hayri birisi 5 sezonda bir kere yapmış:D Onun payı var bunun payı var onları bilemem yorum yapmam. Sadece Skibbe'nin açıklamalarını(Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra) falan koyarım ki onun için de Arda'nın parmağı var deniliyordu insanların nasıl soğukkanlılıkla iftira atabildiğini net bir şekilde gösteririm. Ama sana da gına gelmiştir, gerek yok:) Neyse bana sadece Arda'ya örnek olarak Lincoln'ün gösterilmesi komik geldi.

Lincoln:016::016::016:

Şakiri R10 palavra bunlar.reis özledik seni:sad007:

Allah'ını seven yazsın aga, ben bilgiye aç adamım. Fanatik Fotomç'lık yaptığım yok bana diyorsan Hakan Şükür'ün ağzından direkt açıklamalardır bunlar.

Hakan Şükür'ün ağzından direkt açıklamalar oyle mi ? Hmmmm.... Ne açıklamış Hakan Şükür ? Oynadığı dönem Lincoln'ın nasıl altını oyduğunu, nasıl yonetime çıkıp Lincoln'e iftiralar attığını falan da açıklamış mı ?

Oğlum ben Lincoln'ı tanıyorum bizzat tamam mı? Lincoln'ı git bir de Ayhan Akman'dan dinle bakalım, Hakan Şükür'ü de dinle Ayhan'ın ağzından. Bakalım ne farklar bulacaksın arada.

Lincoln'e çok kazık attınız taraftar olarak, affetmiyorum. O futbolcuları da affetmiyorum, Bülent Korkmaz'ı da affetmiyorum. Daha birşey yazmayacağım sinir katsayım yükseliyor.

sakin olalım beyler, ben böyle tartışsam ban atardınız amaaa

Hakan Şükür'ün ağzından direkt açıklamalar oyle mi ? Hmmmm.... Ne açıklamış Hakan Şükür ? Oynadığı dönem Lincoln'ın nasıl altını oyduğunu, nasıl yonetime çıkıp Lincoln'e iftiralar attığını falan da açıklamış mı ?

Oğlum ben Lincoln'ı tanıyorum bizzat tamam mı? Lincoln'ı git bir de Ayhan Akman'dan dinle bakalım, Hakan Şükür'ü de dinle Ayhan'ın ağzından. Bakalım ne farklar bulacaksın arada.

Lincoln'e çok kazık attınız taraftar olarak, affetmiyorum. O futbolcuları da affetmiyorum, Bülent Korkmaz'ı da affetmiyorum. Daha birşey yazmayacağım sinir katsayım yükseliyor.

Sinir katsayın beni ilgilendirmiyor, sorduğum üslupla cevap ver bana. Cevap da tahmin ettiğim gibi , hiçbirşey. Konu kapanmıştır.

hakan sükür dün maratonda.. 'lincoln sevdiyim bir arkadasimdi ' dedi

Sinir katsayın beni ilgilendirmiyor, sorduğum üslupla cevap ve bana. Cevap da tahmin ettiğim gibi , hiçbirşey. Konu kapanmıştır.

Cevap hiçbirşey değil. Cevap şu : sen o bu şu ne söylerse, onun ardısıra gidiyorsun. Ben, neler olduğunu bildiğim halde yazıyorum. OK ? Ve haklısın, konu kapanmıştır.

Cevap hiçbirşey değil. Cevap şu : sen o bu şu ne söylerse, onun ardısıra gidiyorsun. Ben, neler olduğunu bildiğim halde yazıyorum. OK ? Ve haklısın, konu kapanmıştır.

Ne "Lincon kankamdır" diyen senin ne de o bu dediğin Hakan Şükür'ün ardından gidiyorum. Şahsi fikrimi belirttim sakat ayağı yaptığını düşünmüyorum. İki kere de belirttim bunu.

Geri
Üst Alt