#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

holmenle lincoln aralarında bir maç yapsınlar ilk 20 dakika lincoln holmeni ezer. top göstertmez holmene. ama geri kalan 70 dakika holmen lincolnü biçer. belki lincoln maçı tamamlayamaz.

günümüz futbolu böyle işte. holmenin lincolnden daha iyi olduğunu kabul etmek zordur ama gerçek budur. avrupa futbolunda ronaldinho bile kabul görmüyor lincoln ne kalır ki yanın da.

lol

bir ara ben de ultrAslandım nabeer ;)

holmenle lincoln aralarında bir maç yapsınlar ilk 20 dakika lincoln holmeni ezer. top göstertmez holmene. ama geri kalan 70 dakika holmen lincolnü biçer. belki lincoln maçı tamamlayamaz.

günümüz futbolu böyle işte. holmenin lincolnden daha iyi olduğunu kabul etmek zordur ama gerçek budur. avrupa futbolunda ronaldinho bile kabul görmüyor lincoln ne kalır ki yanın da.

O zaman Lİncoln 20 dakika koşacak takımı kurmak gerek renktaş,

ühühühühühü :(:( keşke lincolnde STSF'de olsaydııı (:(:(:(

Lincoln olsaydı biraz futbol dersi verseydi eziklere.. Özledik reisi hakkaten :(

Ulan o değilde harbi iyi topçuydu be geçen GSTV'de gollerini gösteriyordu iyi goller atmıştı çok maç kurtarmışlığı vardı zamanında keşke takımda kalsaydı.

Ulan demin Ümit Karan top sektirdi diye dövüyoduk diyor TV8 de. İşte biz bu zihniyet yüzünden böyle adamları kaybediyoruz.

Birtek adamın arkasında Skibbe durdu olanları gördük.. Çok yazık gerçekten..

Bundan ne gibi bir sonuç çıkarabiliriz peki?

Bundan ne gibi bir sonuç çıkarabiliriz peki?

Layıkını buldu.Bu sonucu çıkartabilirsin.

Günlerden bir gün Lincoln sandalyeye yayılır ve maça çıkmıyorum der.Haldun Üstünel gelir yalvar yakar onu bin emek maça çıkartır.

Ne kadar kaliteli futbolcu olursa olsun,Galatasaray'ın bir yöneticisine,bu camiaya saygısızlık yapacak adamın bizde işi yok.İstikrarsız,kendini birşey sanan futbolcu grubu bizden uzak olsun.

O sebeple layıkını buldu işte..

Layıkını buldu.Bu sonucu çıkartabilirsin.

Günlerden bir gün Lincoln sandalyeye yayılır ve maça çıkmıyorum der.Haldun Üstünel gelir yalvar yakar onu bin emek maça çıkartır.

Ne kadar kaliteli futbolcu olursa olsun,Galatasaray'ın bir yöneticisine,bu camiaya saygısızlık yapacak adamın bizde işi yok.İstikrarsız,kendini birşey sanan futbolcu grubu bizden uzak olsun.

O sebeple layıkını buldu işte..

Bayılıyorum şu hikayelere hakikaten..

Aldığı paranın karşılığında Galatasaray'a ne verdi?

Bikaç maç kazandırdı,cebini doldurdu bastı gitti.

Türkiye'ye para yemeye gelen karaktersizin tekiydi.

Lincoln transfer olduğunda floryaya karşılamaya gitmiş biri olarak katılıyorum sana. Uzun zaman sonra yaptığımız maliyet vs. en büyük transferdi herkesin çok büyük beklentisi vardı taraftar tapıyordu ama onun hiçbir zaman iş ahlakı olmadı.

lincoln şerefsizdi desen ne kaybedersin uğuralp kardeşim.ben onu anlamıyorum.şerefsizdi de geç işte aga.şerronun tekiydi.bersan abi seni de küçümsemek falan değil bu.elin brezilyalısı için gerek yok,neyi savunuyoruz,neyi tartışıyoruz.geçin abi,adam aldı parayı gitti,kimimiz daha çok sevdik kimimiz nefret ettik.neyi ispatlayacağız birbirimize.

lincoln şerefsizdi desen ne kaybedersin uğuralp kardeşim.ben onu anlamıyorum.şerefsizdi de geç işte aga.şerronun tekiydi.bersan abi seni de küçümsemek falan değil bu.elin brezilyalısı için gerek yok,neyi savunuyoruz,neyi tartışıyoruz.geçin abi,adam aldı parayı gitti,kimimiz daha çok sevdik kimimiz nefret ettik.neyi ispatlayacağız birbirimize.

Adam,bize volenin kralını atmışken,hala destekleyenler varya ona şaşıyorum ben.

Aldığı paranın karşılığında Galatasaray'a ne verdi?

Bikaç maç kazandırdı,cebini doldurdu bastı gitti.

Türkiye'ye para yemeye gelen karaktersizin tekiydi.

Bu adam küstürüldü, sindirildi açık ve net.. Kulübün şartları nedeniyle güzel bi operasyon ile şutlanıp gönderildi.

Fatih hocanın dediği gibi kolay önemli olan zor oyuncuyu idare edebilmek.. Daha gelmeden adamı takımımda dakika tutmam diyen birisine takımı emanet ediyorsun ve bu adamdan oynamasını bekliyorsun.

Hatırlarmısın bilmiyorum gittiği sezonun ilk yarısında Baros la beraber Messi ve Eto'o yu geride bırakıp en verimli hücum ikilisi olmuşlardı. Yani senin dediğin gibi bir iki maç değil.

ben lincolnü severim mesela,desteklerim de bana şaşırabilirsin.ama tartışsak nolacak.ben beyaz diyorum sen siyah,nereye varacaz.muhabbetin çıkmaz olması da önemli değil,allah var mı yok mu falan evrim teorisini konuşalım,yine çıkmaza girelim ama lincoln ne abi.

Geri
Üst Alt