- 17 Ağustos 2009
- 44.163
- 33.272
- 3.448
Arabesk prensler doluşmuş konuya yine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet iyi kullanıyorken bir anda kesilmesi dünyanın en saçma 3 olayı arasına girdi bile.Duran topara hic bulasmamasi bana acaba sakatligindan dolayi mi diye düşündürüyor![]()
Mutlaka bir seyler vardir yani insallah bir seyler vardir cunku sadece salakliktan dolayi gecmemis olur.Gayet iyi kullanıyorken bir anda kesilmesi dünyanın en saçma 3 olayı arasına girdi bile.
Okan Hoca o konuya değinmişti. Sakatlığından dolayı yük bindirmemek için duran top kullandırmıyoruz minvalinde...Duran topara hic bulasmamasi bana acaba sakatligindan dolayi mi diye düşündürüyor![]()
Hic dinlememistim. O zaman oynamasi da cok dogru degil gibiOkan Hoca o konuya değinmişti. Sakatlığından dolayı yük bindirmemek için duran top kullandırmıyoruz minvalinde...
Sakatlik derken?Mutlaka bir seyler vardir yani insallah bir seyler vardir cunku sadece salakliktan dolayi gecmemis olur.
www.instagram.com
Sözleşmesi uzamadıysa gelecek sezon bu maaşla devam etmememiz gerektiğini düşünüyorum. Rotasyon topçusu olması gereken adama 4 küsür milyon euro vermemeliyiz