#10 Dries Mertens

Sadece iyi oyun değil kariyerine bakınca sahaya karakter koymasınıda beklediğim biri ama yok. Torrerira gibi hırs göremiyorum gözünde bu hali yakışmıyor.

İlk 11 çıkmamalıydı, skora göre gerekirse son 30 dk filan girerdi...

Hadi oynadı, ikinci yarıya çıkmamalıydı. Gidişat bellliydi...

Takımı yönlendirmesini umduğumuz Sergio ve Mertens kalan maçlarda da böyle oynarsa 3. olur bu takım...

Müthiş kariyer iyi profesyonel elinden geleni yapıyor zaman zaman katkıda verıyor ama biraz abartıldı seneye 4 m euro maaş ile elinde tutmayı gerektirecek bir performansi yok. Abubakar fırsatını kaçırdı Gs ile fener.

Sene başında ne kadar gereksiz gömülüyor ise, şimdi de gereksiz abartılıyor, seneye yedek olması lazım ama 4 milyon alıyor

Sene başında ne kadar gereksiz gömülüyor ise, şimdi de gereksiz abartılıyor, seneye yedek olması lazım ama 4 milyon alıyor

Bencede rotasyon oyuncusu olmali, ama bizim öyle tarz roldaki oyuncuya 4 milyon verme lüksümüz yok. Dursun cüzdan gifi de kurtarmaz. En büyük takimlari bir köseye koyarsan, öyle para alip yedekte oturan fazla topcu yoktur Avrupada.

Müthiş kariyer iyi profesyonel elinden geleni yapıyor zaman zaman katkıda verıyor ama biraz abartıldı seneye 4 m euro maaş ile elinde tutmayı gerektirecek bir performansi yok. Abubakar fırsatını kaçırdı Gs ile fener.
2.9 aliyor.
Bu sene 2.9 + 1 m imza parasi aldi

Bencede rotasyon oyuncusu olmali, ama bizim öyle tarz roldaki oyuncuya 4 milyon verme lüksümüz yok. Dursun cüzdan gifi de kurtarmaz. En büyük takimlari bir köseye koyarsan, öyle para alip yedekte oturan fazla topcu yoktur Avrupada.

Seneye Avrupa olacağı için yine çok oynar, tam olarak rotasyon oyuncusu da olmayabilir ama yine çok

Sezon boyunca çok iyi katkı verdi, sahada her türlü sorumluluğu aldı, tüm kalbiyle çabaladığına şahit olduk. Şampiyon olursak bunda aslan payının büyük bir kısmı da kendisinde olacak. Ama bünyesi bundan fazlasını kaldırmaz, seneye kulüpte olmamalı, teşekkür edip yolları ayırmak gerekiyor.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

36 yasina girecek birkac gün sonra. Bunu unutmamak lazim.
Napoli son yillarda yaptigi gibi ekonomik kullanmak lazim kendisini. Öyle her maci oynayamaz artik.

Cok büyük karakter ama cok yaslandi artik.

Ne yalan söyleyim daha çok skor katkısı bekliyordum sebebi artık yaşlanması ya da bizim oyun anlayışı mı bilmiyorum ama sene başı deseler 15 gol atar derdim

Sorun sadece skor katkısı değil, oyuna da çoğu maçta yeterince katkı sağlayamıyor. Bugün aklımda kalan olumlu bir hareketi olmadı, silindi gitti hatta...

Rakibin üç orta saha oyuncusuna karşı iki orta saha ile oynamakla baştan risk almak hata idi. Mertens ve Oliveira' yı oyundan almakta gecikmese oyun dengelenirdi en azından, kazanır veya kaybederdin ayrı konu...

Sorun sadece skor katkısı değil, oyuna da çoğu maçta yeterince katkı sağlayamıyor. Bugün aklımda kalan olumlu bir hareketi olmadı, silindi gitti hatta...

Rakibin üç orta saha oyuncusuna karşı iki orta saha ile oynamakla baştan risk almak hata idi. Mertens ve Oliveira' yı oyundan almakta gecikmese oyun dengelenirdi en azından, kazanır veya kaybederdin ayrı konu...
Ben de oyuna katkı sağlamadığını düşüyordum ama o olmayınca takım hiç oyun kuramadı maalesef

Ben de oyuna katkı sağlamadığını düşüyordum ama o olmayınca takım hiç oyun kuramadı maalesef
Bu maçta oyun mu kurmuş?!..Adını bile duymadım neredeyse, tek bir olumlu hareketi de olmadı...

Çıktığında takım oyundan kopmuştu zaten, kurulacak bir şey kalmamıştı...

Serie A takip edenler bilir Napoli'nin sampiyonluga cok yaklastigi sonuna kadar getirdigi ama son on haftada dagildigi 2017-18 sezonuna hayvani bir sekilde baslamis, bahara kadar costurmus, bahar aylarinda resmen sahadan kaybolmustu.

Zaten kariyerinde lig sampiyonlugu yok. Maalesef biraz choke tandansli biri gibi duruyor.

Merak edenler icin, o sezon hic mac kacirmamis ve ligin ilk 28 haftasinda 17 gol 6 asist gibi bir katki sunup son 10 haftasinda yalnizca 1 gol atip asist yapamamis.

başlarım bunun da Napoli aşkına adamda Galatasaraya ait aidiyet duygusu sıfır

Geri
Üst Alt