Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene başında ne kadar gereksiz gömülüyor ise, şimdi de gereksiz abartılıyor, seneye yedek olması lazım ama 4 milyon alıyor
2.9 aliyor.Müthiş kariyer iyi profesyonel elinden geleni yapıyor zaman zaman katkıda verıyor ama biraz abartıldı seneye 4 m euro maaş ile elinde tutmayı gerektirecek bir performansi yok. Abubakar fırsatını kaçırdı Gs ile fener.
Bencede rotasyon oyuncusu olmali, ama bizim öyle tarz roldaki oyuncuya 4 milyon verme lüksümüz yok. Dursun cüzdan gifi de kurtarmaz. En büyük takimlari bir köseye koyarsan, öyle para alip yedekte oturan fazla topcu yoktur Avrupada.
İyi para oynadığı oyuna göre.2.9 aliyor.
Bu sene 2.9 + 1 m imza parasi aldi
Ben de oyuna katkı sağlamadığını düşüyordum ama o olmayınca takım hiç oyun kuramadı maalesefSorun sadece skor katkısı değil, oyuna da çoğu maçta yeterince katkı sağlayamıyor. Bugün aklımda kalan olumlu bir hareketi olmadı, silindi gitti hatta...
Rakibin üç orta saha oyuncusuna karşı iki orta saha ile oynamakla baştan risk almak hata idi. Mertens ve Oliveira' yı oyundan almakta gecikmese oyun dengelenirdi en azından, kazanır veya kaybederdin ayrı konu...
Bu maçta oyun mu kurmuş?!..Adını bile duymadım neredeyse, tek bir olumlu hareketi de olmadı...Ben de oyuna katkı sağlamadığını düşüyordum ama o olmayınca takım hiç oyun kuramadı maalesef
Sakat olduğu maçlar için söyledim o zaman biraz kötü oynadıkBu maçta oyun mu kurmuş?!..Adını bile duymadım neredeyse, tek bir olumlu hareketi de olmadı...
Çıktığında takım oyundan kopmuştu zaten, kurulacak bir şey kalmamıştı...