#10 Dries Mertens

Bizden sene sonu ayrılsın istemem. 1-2 sene daha olsun isterim takımda. Ancak kafası biraz rahat bir adam, o yüzden MLS yada Napoli'ye jübile için dönüceğini düşünüyorum.

ayağına top değen ataklarımız işle değmeyen ataklar arasında dağlar kadar fark var

Eğer Galatasarayda genç bir topçu olsaydım bu adamın gölgesi olur ne kapabilirim diye peşinden ayrılmazdım antremanlarda. Karakter olarakta müthiş güçlü, takımı birleştirici bir etkisi var. Çimentosu resmen kadronun.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gol atmasa da asist yapmasa da öyle kritik işler yapıyor ki. Dünyada örneği azdır.

adamın varlığında sahadaki organizasyon gücümüz bir kat artıyor. Öyle etki ediyor ki 75-80 dk. oyundan almak istemiyor O. Buruk.

Dayı Kerem’in performansının artması, Barış Alper’in sağında oynaması gibi etkenler de Mertens’ın işini kolaylaştırıyor.

Muhtemelen oyun organizasyonumuzdaki en değerli parça kendisi. Çok da formda açıkçası. Yerine 10 numara alınmalı mı emin değilim. En azından şu aşamada kendisiyle sezon sonuna kadar devam edilmeli, sezon sonu duruma bakılmalı.

Elmanderle birlikte formamızı giymiş en sevdiğim yabancı oyuncu kendisi, keşke 3/4 yıl erken buluşsaydık.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cimbom goatlarından. Yalnız yerine kimi nasıl koyacağız büyük muamma.

Maçın 70. dakika civarları oyundan çıkmalı diyorum ama sürekli beni terse düşürüyor, söylediğime pişman oluyorum. Hakkını yiyorum ikidir üstadın.

1705953060255.png

çalışkanlık ve zekası çok üst düzey.

ama 2 sezonda 9 gol beklentilerin altı. napoli de her sezon 10-15 atan adam bizde 4-5 gol.

adamın varlığında sahadaki organizasyon gücümüz bir kat artıyor. Öyle etki ediyor ki 75-80 dk. oyundan almak istemiyor O. Buruk.

Dayı Kerem’in performansının artması, Barış Alper’in sağında oynaması gibi etkenler de Mertens’ın işini kolaylaştırıyor.

mertensi çıkarsak barış de demirbay da o performansa ulaşamazlar gibi

oyun zekasına bayılıyorum keşke 30 yaşında gelseydi

Golde topu kaptı verdiğimiz tek pozisyonda trabzonluyu karşılayan tek topçumuzdu son dakikalarda mendy azmanını ikili mücadelede durdurdu. Ve bunların hepsini oyum hissiyatı ve zekası ile yaptı öyle aman aman enerji vererek değil

Takımda muadili yok. Topla-topsuz oyunda yaptıkları resmen ders niteliğinde. Bu pozisyona biri bakılıyorsa, umarım işin ciddiyetinin farkındayızdır. Yazma amacım, bizimle adı anıldığı için bu isim Kamada mı? Asla değil. Gelirse Zaha sendromuna ek başka bir sendrom ekleriz. O adamın (Kamada) amacını da anlamadım da, neyse. Baktı Lazio'yu bozuyor, Sarri baba direkt 'ben uğraşamam seninle' diye kesti. Arada gönlü olsun diye oyuna alıyor. İtalya'dan bir adam alacaksam Luis Alberto olur.

Şu an takımdan kesilmeyecek 3-4 net oyuncudan biri de Dries'tir. Zaha kesilmesi gerekiyorsa kesilir veya başka biri.

Gidiyor falan gibi dedikoduların kaynağı ne nöbette görünce yüreğim ağzıma geldi de.

Geri
Üst Alt