#10 Dries Mertens

Karakterli, çalışkan ve zeki bir oyuncu. 30 yaşında gelse kulüp efsanelerine adını yazardık.

Bu adama benzeyen karakterler bulmak lazım. Her zaman pozitif, konsantre ve hiç şikayet ettiğini duymadım.

1706116624107.webp

Epey bir şımarık taraftar kitlemiz geçen sene yaz transfer döneminde kendisini sırtında havaalanına taşımak istiyordu mesela.

Akşamları scout ekibine alalım

Kendisinin genç bir versiyonunu bulsun bize

kral bugün etkisizdi zaten mertens tıkanınca takım da komple tıkanıyor hücumda

mücadelesiyle karakteriyle müthiş bi herif

İlk penaltı pozisyonunda yediğimiz golde yaptığı bir koş var ki zaten o koşuyu izleyen bu adamın mücadelesine tek kelime edemez. Neredeyse 37 oldu ama aynı pozisyonda bir 23 Tete'nin pozisyonu bırakışına bir de Mertens'in mücadelesine bakıyorum da keşke çok daha erken bu formayı giyseydi dedirtiyor.

bazı top kullanımlarını sevmiyorum hatta uyuz ediyor ama takımda maça kafasını veren başka adam yok ofansta.

hele geri deparı var millet havaya bakarken...

Neden takımımız, Mertens topu aldığında hemen harekete geçmiyor? Neden hücumda üçgen oluşturup pozisyon yaratmıyoruz? Herkes sadece kucakta bekliyor.

Mertens in son 30 dakika yorulmuş rakibe karşı sahaya alınması gerekiyo. Öyle daha faydalı bence. Maç direk farka gidiyo

Üstad... Hemi de 36 yaşında.

40 yaşında haliyle iptal edilen golde attığı depar muazzamdı. Takımın belki de en kariyerli oyuncusu olmasına rağmen herşeyini veriyor sahada inanılmaz bir karakter

Oyun olarak fark yaratamadığı maçlarda bile büyük karakter koyuyor ortaya. Genç futbolcular için takımdaki en büyük örnek.

Adam ciddi ciddi 36 yaşında sahaya karakter koyuyor, sonuna kadar razıyım Mertens den

Pozitif enerji yayıyor. Ziyech tete ve zaha ya bak bi de suratları sirke satıyor. Mutsuz olup ta yaptığın işte başarılı olma ihtimalin yok.

Geri
Üst Alt