Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.142
- 15.025
- 1.878
Gerçi şimdi baktım 2026'ya kadar sözleşmesi varmış 2025'e bitiyor sanıyordum harbiden mümkün değil.
Zaten kendisinin MLS rüyasi var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçi şimdi baktım 2026'ya kadar sözleşmesi varmış 2025'e bitiyor sanıyordum harbiden mümkün değil.

Hippi mi mertensHipster bir birey olduğundan beslenmesine de çok dikkat ediyor belli ki. 25'lik topçular bu kadar enerji koyamıyor.
Onun modernleşmişine Hipster diyorlar işte.Hippi mi mertens
Forumda hipster var mı üstadOnun modernleşmişine Hipster diyorlar işte.
Forumda hipster var mı üstad
geldi allahın hippisideuza recep
Wissam Ben Yedder , çok rahat oynar 10u çok zeki topçu hem gol atar hem de oynatır sağını solunu pas kalitesi de iyidir tabii kaleye ne kadar yakın o kadar tehlikeli bir adam ama bence o kadar gol atamayacak olsa bile 10da rahat oynayabilecek biri.Sevilla'da çift santrafor oynadıkları zaman 442de biraz daha geride oynuyordu ve çok iyiydiFirmino vardı işte de Araplara gitti, Griezmann zaten imkansız
Hem oyun zekası yüksek, hem tempolu adam çok zor iş ya
Duyduğum kadarıyla Riederle gelecek sezon almak için anlaştık bons sorunu çözülürse ama o da benzer bir profil değil
Vay be ne yazmışım. Güvenimi hiç boşa çıkarmadı kardeşim benim...Sana çok güveniyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.