#10 Dries Mertens

Aktif olarak 35 yıldır futbol izleyen bu gözlerin gördüğü en zeki futbolcu. Evet izlediğim bütün futbolculardan daha yüksek futbol IQ'su var adamın çok başka seviye. Bakın yanlış anlaşılmasın kendisinden çok daha yetenekli, çok daha kreatif, çok daha iyi şutör, çok daha teknik çok oyuncu izledim ama daha zekisini izlemedim. Gittiğinde çok üzüleceğim muhtemelen takım da onun gibi bir futbolcuyu çok arayacak. Bir sene daha verebildiği kadar etinden sütünden faydalanma fikrindeyim.

:hat::tbr:🧿

Prag maçının son dakikalarında pili bittiği için 3 gün sonraki maçta zorlanacağından endişe ediyordum. Maşaallah oyuna en yüksek enerji katan oyuncularımızdan birisiydi maçta...

Hipster bir birey olduğundan beslenmesine de çok dikkat ediyor belli ki. 25'lik topçular bu kadar enerji koyamıyor.

Firmino vardı işte de Araplara gitti, Griezmann zaten imkansız

Hem oyun zekası yüksek, hem tempolu adam çok zor iş ya

Duyduğum kadarıyla Riederle gelecek sezon almak için anlaştık bons sorunu çözülürse ama o da benzer bir profil değil
Wissam Ben Yedder , çok rahat oynar 10u çok zeki topçu hem gol atar hem de oynatır sağını solunu pas kalitesi de iyidir tabii kaleye ne kadar yakın o kadar tehlikeli bir adam ama bence o kadar gol atamayacak olsa bile 10da rahat oynayabilecek biri.Sevilla'da çift santrafor oynadıkları zaman 442de biraz daha geride oynuyordu ve çok iyiydi

heyya heyya heyya heyya
dries mertens dries mertens

10 yıl sonra röportaj yaptığında tıpkı sneijder gibi önce galatasaraydan bahsedecektir.

aile olmayı çok iyi beceriyoruz, oğlunun koca stadyuma 3 lü çektirdiği anları hatırlayıp keşke o formayı tekrar giyebilsem diyecek.

Bu adamın kafasina girmek lazım kandırmak lazım ikna etmek lazım önce güzellik ile olmazsa zorla çocuğunu eşini rehin tutsunlar gerekirse gitmesin ne olur..

Kaan ayhan kaç metre depar atıp bindirme yapıyor beyimiz şut çekiyor hem de barış işaret etmesine rağmen... Her şeyden önce arkadaşının emeğine yazık.

Screenshot_1.jpg

37 yaşında adamın sırtına hücumda teknik beceri yükünü yükleyip avrupada başarı bekleyemezsin. Bu adam haftada 2 maç oynayamaz, hele ki bu azman kuzey avrupa takımları ortasahanı ezer geçer. Bi de arkasında temposuz demirbay oynatıyorsun. Ama suç tabiki hocada değil iki mevkiye de oyuncu alamayan yönetimde.oynatacak adam yok

Geri
Üst Alt