#10 Dries Mertens

1710689874466.webp

1 gol 1 asistle oynadı.ancak en önemlisi oyunu asla bırakmıyor sürekli koşu halinde bu yaşta inanılmaz

attigi golu kac kere izledim bilmiyorum

o nasil bir falso abi sanki top birine carpiyor gibi ama yok cidden kendisi veriyor o falsoyu

Maç boyunca mertense pres yaptık dedi rakip hoca.37 yaşında maç boyu pres yemişsin 1 gol 1 asist tebrikler mertens kardeş.İş ahlakın nesilden nesile anlatılacak

Yine 80'nci dakikalarda orta sahada adamı kovalaya kovalaya top kaptı büyük saygı duyuyorum.

Yine 80'nci dakikalarda orta sahada adamı kovalaya kovalaya top kaptı büyük saygı duyuyorum.
gecen sezon sonuna dogru mertens ve oliveira'da düsüs yasanmisti. yaz dönemi bu iki oyuncuyu rahatlatacak a kalitede oyuncu istiyorduk. oliveira kendini hepten bitirirken mertens gecen seneden cok daha iyi oynuyor. 6 gol 3 asistlik performanstan sonra bu sezon 30 macta 5 gol 11 asistlik performansi bekleyen kimse yoktu herhalde. özellikle kayseri ve gaziantep maclarinda gösterdigi özveri inanilmazdi. 8 bile oynadi.

gecen sezon sonuna dogru mertens ve oliveira'da düsüs yasanmisti. yaz dönemi bu iki oyuncuyu rahatlatacak a kalitede oyuncu istiyorduk. oliveira kendini hepten bitirirken mertens gecen seneden cok daha iyi oynuyor. 6 gol 3 asistlik performanstan sonra bu sezon 30 macta 5 gol 11 asistlik performansi bekleyen kimse yoktu herhalde. özellikle kayseri ve gaziantep maclarinda gösterdigi özveri inanilmazdi. 8 bile oynadi.
Bu sene çok daha iyi fizik gücüne sahip kamp yapmasının avantajı olabilir geçen sene bu kadar iyi şutta çekemiyordu bu sene şutlarıda müthiş gidiyor.

Profesyonellik ve iş ahlakı konusunda herkesin destek alması gereken biri

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önce söylendiği gibi muhtemelen futbol kariyerinin son 7-8 maçı olduğu için kendini bu kadar paralıyor. Sezon sonu şampiyonluk ve o şampiyonluktaki ana taşıyıcılardan biri olarak kariyerini noktalarsa pastanın üzerindeki çilek olacak. Büyük saygıyı hakediyor.

Geri
Üst Alt