- 16 Haziran 2010
- 203.245
- 155.118
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
attigi golu kac kere izledim bilmiyorum
o nasil bir falso abi sanki top birine carpiyor gibi ama yok cidden kendisi veriyor o falsoyu
Çıldırdım burada resmen çıldırdım
yapılacak en kötü hareketii yaptı.Topu akışına bıraksa karşı karşıyasın zaten.
gecen sezon sonuna dogru mertens ve oliveira'da düsüs yasanmisti. yaz dönemi bu iki oyuncuyu rahatlatacak a kalitede oyuncu istiyorduk. oliveira kendini hepten bitirirken mertens gecen seneden cok daha iyi oynuyor. 6 gol 3 asistlik performanstan sonra bu sezon 30 macta 5 gol 11 asistlik performansi bekleyen kimse yoktu herhalde. özellikle kayseri ve gaziantep maclarinda gösterdigi özveri inanilmazdi. 8 bile oynadi.Yine 80'nci dakikalarda orta sahada adamı kovalaya kovalaya top kaptı büyük saygı duyuyorum.
Bu sene çok daha iyi fizik gücüne sahip kamp yapmasının avantajı olabilir geçen sene bu kadar iyi şutta çekemiyordu bu sene şutlarıda müthiş gidiyor.gecen sezon sonuna dogru mertens ve oliveira'da düsüs yasanmisti. yaz dönemi bu iki oyuncuyu rahatlatacak a kalitede oyuncu istiyorduk. oliveira kendini hepten bitirirken mertens gecen seneden cok daha iyi oynuyor. 6 gol 3 asistlik performanstan sonra bu sezon 30 macta 5 gol 11 asistlik performansi bekleyen kimse yoktu herhalde. özellikle kayseri ve gaziantep maclarinda gösterdigi özveri inanilmazdi. 8 bile oynadi.