#10 Dries Mertens

Napoli efsanesi oldun ritmi az demezler atletik değil demezler oyuncu değil derler kac kurtul

bu adam yüzünden gitti mac aha serbest vurusta kaleye dön diyen bu eleman

pozisyondan sonra iceri koşu gösterip musleraya top attırıyor rakibe gidiyor top mertens yüzünden

Ekli dosyayı görüntüle 264408

önce demirbay sonra jacobs sonra muslera hata olarak
demirbay şişirse bişey olmıycak
jacobs gitmiş dibine bekliyor topu alınca da mecburen dönmek zorunda kaldı demirbayın dibinde olduğu için
muslera da kötü vurdu
dikkat edersen KRALTENSin suçu yok

bu adam yüzünden gitti mac aha serbest vurusta kaleye dön diyen bu eleman

pozisyondan sonra iceri koşu gösterip musleraya top attırıyor rakibe gidiyor top mertens yüzünden

Ekli dosyayı görüntüle 264408

jacobs gitmiş dibine bekliyor topu alınca da mecburen dönmek zorunda kaldı demirbayın dibinde olduğu için
muslera da kötü vurdu

muslera da kötü vurdu
demirbayı başta sucladım ama topu jakobs a atıp sola acılıyor yani orta acacak topu geri alıp

jakobs mertensi görüyor mertens eliylen musleraya dön diyor sonra koşu gösteriyor

koşuyu goren muslera topu atıyor

demirbayı başta sucladım ama topu jakobs a atıp sola acılıyor yani orta acacak topu geri alıp

jakobs mertensi görüyor mertens eliylen musleraya dön diyor sonra koşu gösteriyor

koşuyu goren muslera topu atıyor

demirbayın jacobsla al ver yapmasına gerek yok ki direk sallasın içeri

bence posyonda mallıklar var ama bu yüzden yemedik golü yani. içeri sallasa defans karşılasa yine kontra yiyebilirdik. millet garip bişeye odaklanmış

böyle posyonlarda herkesin geride bekleyip barışı çizgide topla buluşturup taç falan yaptırıp 1 dk yemek lazım.

tüm takımın icinden geciyor hala oynatılıyor

duran top tehlikesini bile elimizden aldı

Bu eleman istediği kadar gol atsın, bu takımın en büyük kanseridir. Utanmadan bütün duran topların başında. Korneri sara kullanırken bile papaz gibi başına dikiliyor. Ben olsam bir el kol yaparım geçsene birader ceza sahası çevresine ne bekliyorsun topun basında diye..

Mertens 'den gerçekten soğumaya başladım, istediği kadar atsın ama saha içinde hiçbir şeyi yapamayan bir Mertens var uzun zamandır

Eskiden Mertens ve İcardi aynı anda olmuyor diyordum da sanki ikisinden biriyle de olmayacak gibi bu halleriyle

İnanılmaz itici gelmeye başladı her duran topun başına geçmesi eğer bunu kesmeye Okan hocanın yüreği yetmiyorsa görevi bıraksın bunu kesecek hocayı getiririz.

Gol atmak iyi oynamak anlamına gelmez Kadıköy'de kazanıldığında da böyleydi ilk 20 dakikada tonla top kaybetti her maç 10 kişi oynatıyor ortadaki toplara bile yetişemez oldu.

Çok samimi söylüyorum takımın en büyük kanseri bu adam. Kanat oyuncuları bu adam yüzünden oyuna giremiyor, oyun kuramıyor, duran topların hepsini hiç ediyor. Ciddi söylüyorum midem bulanıyor artık Mertensi görünce. Son 30 dakika falan oynasın harbi yetti.

Artık ilk 11 olmamalı skor lazım olduğunda hamle oyuncusu bile olmamalı. Farkla önde olduğumuz maçlarda son 10 dakika girebilir. Sara geldikten sonra inadına mı yapıyor bilmiyorum ama bütün duran topları kullanıp batırmaya başladı. Sara yokken bile bu kadar duran top kullanmıyordu.

İcardi ve Mertens bu takimin fizik gücünü aşağı çekiyor.

10 numara ve forvette iki fizikli adam olsa takimin bütün oyunu değişir çünkü rakip defansta top yapamaz.

Ki icardi yerine osimhen bile bunun en bariz örneğiydi.
Icardi yine anlaşılır bu adam kariyeri boyunca böyleydi ceza sahasına topu taşırsın o noktaya geldiği zaman golü atar.

Ama sen zaten 10 kişi oynuyorsun üstüne Mertens olunca 9 kişiye düşüyor topu taşıması gereken adamın sahada adım atacak hali yok böyle olunca zaten kafadan kaybediyoruz.

Geri
Üst Alt