#10 Dries Mertens

Topçulara sallanacak bir durumda değiliz sahada organizasyon namına bir şey yok ama bu herifin halleri bana çok batmaya başladı. Bir şey diyecek yüzümüz de yok iki senedir taşıyor ama duran toplara falan atlamasa bari.

Futbolu bırakma kararı almış adamı takımda tutmanın anlamı yoktu. hadi diyelim tuttun 2.9 vermenin anlamı neydi onu da anlamadım. Yine elinden geleni yapıyor ama futbolu bırakacağını düşünerek adam fiziksel olarak salmış kendini en ufak temasta dağılıyor zaten.

Adamı inatla çıkarmayan hoca aramızı bozmağa çalışmaktadır

Ayrıca Icardi Mertens dönemi kapanmıştır. Kilit atmak için sahaya atabilirz yahut Icardi yokken. Aksi takdirde biraz da kenarda durmalı

Mertens 30 dakika hadi bilemedin 45 dakikalık oyuncu artık, bu adamı 80-90 dakikalar oynatmak saçmalık.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam 38 yaşında kötü oyununda en ufak bir suç bulmam yapacağı her katkı ekstra olur.

Bu adama boşuna yüklenmeyin, her şeye rağmen sorumluluk alanların başında geliyor. Bir kere top almaktan kaçmıyor, ikili mücadeleye girmekten çekinmiyor, sakatlık desen yok, nereye koysan canla başla oynuyor, performansının artık yetersiz olması gayet normal, hali hazırda kimin bu çorba sistemde performansı tam ki, 37 yaşındaki bir adamın olsun? Bu yaştaki adamın yapabildiğinin 10'da birini yapamayan 20 küsür yaşlardaki topçulara kızmak lazım esasen. Kaç senedir alternatif bile olamadılar şu yaştaki adama. Tek şikayet edilecek nokta duran topları bırakmaması. Burada da yine suç kendisinin değil, esasen burada yönlendirmeler hocalardan gelir. Antrenörün maç önünde direkt olarak kullanıcının kim olacağı yönünde uyarı yapması lazım. Ama o da zaten saldım çayıra modunda, kimseye karışmadığından dolayı sahada Mertens'in kendi krallığını ilan etmesi normal.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gozunu seveyim dakika 60 dan sonra sakatlandim numarasi yap
70 den once degistirmiyor okan. sonra bir bakmissin vazgecmis mertens 80'de tek basina press yapiyor

sorun ozverisi degil bu tarz oyuncular sarf ettikleri efor sonucunda gol vuruslarinda yada ince pas ve ortalarda cok verim kaybediyorlar. o kritik anda adam zaten nefes nefese kalmissa o sut kaleye isabet etmiyor yada cok zayif cikiyor ayaktan.

Adamı inatla çıkarmayan hoca aramızı bozmağa çalışmaktadır

Ayrıca Icardi Mertens dönemi kapanmıştır. Kilit atmak için sahaya atabilirz yahut Icardi yokken. Aksi takdirde biraz da kenarda durmalı
hayir sorun stoperlerdeymis
yakinda sorun kalecide der
sonra da torreira suclanmaya baslar
en son bir sanchez hamlesi de bekliyorum
kim oynuyorsa onu sucluyor

Allah aşkına, sen ki marka adamsın, ikonsun. 30 metreden plase frikik atılır mı sence kral? Adam okeye dönüyor artık

Adamda ayak sertliği kalmamış 30 metreden kaleye falan vuruyo şu duran topları Sara'ya vermek lazım artık.

Bu sezon 12 maç 770 dk oynadı.

Avrupa’da hücum oynayan yaşıtları:
Aspas: 8 maç 576 dk
Vardy: 6 maç 503 dk
Pedro: 4 maç 183 dk

Başka da yok. Kendinden büyük bir de Dzeko var onun da maç yoğunluğu Mertens kadar değil ve daha çok dinleniyor.

Sorun Mertens’te değil görüldüğü gibi onu bu yaşında her maç sahaya sürüp alternatif üretemeyende

Şu adam olmadığında düzgün hücum aksiyonumuz yok ama itin bir tarafına sokuyoruz gene de. Avrupa maçlarında ezildiği doğru ama eldeki en kreatif adamlardan biri Mertens bu konuda yapacak bir şey kalmadı. Keşke Amrabat gibi bir 6 numara alıp Tor'u 6-8 kullanıp Sara'yı bir tık ileri atabilseydik ama paşam istemedi.

kendisini çok seviyorum, kalitesine takımın geri kalanında anca belki yunus ve osimhen'le denk şekilde güveniyorum, gereğinden fazla oynatılmasının günahını da kendisine atmıyorum ama duran top işlerinde anlamsız bi papazlık yaptığı kesin. kornerlere çok bişey demiyorum gene, özellikle içeri kavimli kornerleri ben de düz ayaklı oyuncunun kullanmasından yanayım ama dün orta açacak hali bile kalmamışken 5 oyunculu barajın üstünden kaleyi bulmaya çalışması hakikaten sinir bozdu. normalde barajda kalacak top barajın bozulmasıyla geçti, o da 5. lig kalecisini bile zorlayamadı. herif bizim günay gibi tehlikeli yere düşürecek sıkıntıyı bile yaşamadı, stresli olmasa rahatça tutardı bile belki de.

siz bu kulübün sahibi de değilsiniz, ağası da, mecburiyeti de. hocalarda yeterli karakter olmadığı için bu adamları cezalandırmıyor, sonra taraftar ah vah yapınca da van bronchost gibi densizler çıkıp onlara carlıyor da bazıları insanlara da başka çare bırakmıyor gerçekten. yapabileceğini yap, yapamadığını zorlama bari. kötü sonuçta hepiniz çıkıp alttan hocayı harlamayı biliyosunuz, bari hak ettiğinizden fazla şans verilince o nimetin farkına varın da aranıza giremeyen oyuncuları 2. sınıf vatandaş haline çevirmeyin.

Geri
Üst Alt