kendisini çok seviyorum, kalitesine takımın geri kalanında anca belki yunus ve osimhen'le denk şekilde güveniyorum, gereğinden fazla oynatılmasının günahını da kendisine atmıyorum ama duran top işlerinde anlamsız bi papazlık yaptığı kesin. kornerlere çok bişey demiyorum gene, özellikle içeri kavimli kornerleri ben de düz ayaklı oyuncunun kullanmasından yanayım ama dün orta açacak hali bile kalmamışken 5 oyunculu barajın üstünden kaleyi bulmaya çalışması hakikaten sinir bozdu. normalde barajda kalacak top barajın bozulmasıyla geçti, o da 5. lig kalecisini bile zorlayamadı. herif bizim günay gibi tehlikeli yere düşürecek sıkıntıyı bile yaşamadı, stresli olmasa rahatça tutardı bile belki de.
siz bu kulübün sahibi de değilsiniz, ağası da, mecburiyeti de. hocalarda yeterli karakter olmadığı için bu adamları cezalandırmıyor, sonra taraftar ah vah yapınca da van bronchost gibi densizler çıkıp onlara carlıyor da bazıları insanlara da başka çare bırakmıyor gerçekten. yapabileceğini yap, yapamadığını zorlama bari. kötü sonuçta hepiniz çıkıp alttan hocayı harlamayı biliyosunuz, bari hak ettiğinizden fazla şans verilince o nimetin farkına varın da aranıza giremeyen oyuncuları 2. sınıf vatandaş haline çevirmeyin.