Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.837
- 23.227
- 2.393
Sana değil seni oynatan hocana sövmek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan buruk denen herife fazla güvenme. Bunun defolup gittiği gün bayramimdirKoşmaya mecali yok ama bu maç 90 dakikayı tamamlasın en azından fener maçında 11 başlamaz.
Hocaya bugün kızmadım Mertens'in suyunu çıkarana kadar oynatmalı ki sonraki maçlara apalayacak duruma gelsin 2. yarı yedek kadroya dönmezse o zaman kızarım.Okan buruk denen herife fazla güvenme. Bunun defolup gittiği gün bayramimdir
Adamı her 3 günde 1 oynatıyor zaten daha napsin. Sinirimden cildircam GSarayim bu halde olamaz. Eğer böyleyse antrenörün kellesi giderHocaya bugün kızmadım Mertens'in suyunu çıkarana kadar oynatmalı ki sonraki maçlara apalayacak duruma gelsin 2. yarı yedek kadroya dönmezse o zaman kızarım.
Suyunu çıkarmadı. Oyundan aldı fener maçına saklıyor.Hocaya bugün kızmadım Mertens'in suyunu çıkarana kadar oynatmalı ki sonraki maçlara apalayacak duruma gelsin 2. yarı yedek kadroya dönmezse o zaman kızarım.