#10 Dries Mertens

Modric bile 2-3 mac yedek sonra bir 11 falan basliyor , kotu oyuncu mu? Degil ama 3 gunde bir mac cikartamaz yaslandi cunku. Ancelotti salak degil ya.

Okan Buruk neden Mertens'i zorla her mac oynatmak istiyor anlamis degilim.

Mertens in bu halinin sorumlusu belli. O yüzden adama bişey diyemiyorum.

2-3 maç daha 11 çıkarsa ıslıklanacak. Böyle bir karakterin güzel bir şekilde veda etmesi lazım lütfen yanında oturt Okan hoca.

Deplasmandaki Fener maçından tutun Tottenham maçından devam edin son 5-6 haftaya kadar çok iyiydi kral.. Ancak genel sistemsizlik malesef onu da köreltti.. Mertens şu dönem oynamamalı tekrar form tutunca devam etmeli ama bence kendisi hala bizim için çok önemli oyuncu..

İyi adamsin hoş adamsin. Hocaya dedi ki "beni oynatma ayiptir artik"

Veteran fiziğe sahip emekliye ayrılmış bir oyuncu. Bu saatten sonra son 20 dakikadan fazla süre almamalı. Sezon sonuna kadar alabildiğimizi alıp vedalaşırız.

35 yasinda napolide idareli kullanilam adam.38 yasinda bizde 3 gunde bir maca cikiyor sahada geberik gibi dolasmiyacaktida ne olacakti ?

90 dk futbol oynamaktan keyif almamaya başladım dediği anda 30 dk maks olarak planlamalıydık en azından bir süre. Yusuf Demir bile oynasa olurdu, şu durumdan daha kötü hale gelmezdik.

Kasım sonundan beri oynadığımız maçların yarısını kazanamadık. 3 ay neredeyse, az değil.

Felaket durumda ama kendisine gram kizmiyorum

Yasina göre iyi dayandi bile, büyük katkilar verdi

Suc her mac 11‘de sahaya süren Okan‘da

Mertens ile ilgili en sıkıntılı şey, istatisklerini bakıp mertensin iyi oynadığının sanilmasi. Mertens her maçı yüzde 65 pas yüzdesi ile bitiren bir oyuncu. Şu iki maçta bile oyundan çıkınca takım gol attı. Geçen sezon son benzini harcadı ve bitti. O zaman bile inanılmaz oyun katkısı veremiyordu.

Ben yaşından dolayı değil özel hayatına fazla dikkat ettiğini sanmıyorum. Yani önümüzde bir Ceko örneği var. Adam neredeyse 2 yaş büyük bundan ama mücadele ediyor, alıyor, veriyor, top tutuyor, bir şeyler yapıyor. Ceko sizeli oyuncu hem.

Bu sene;
Ceko aldığı süre: 2.340
Mertens: 2.460

Mertens inşallah iyi ayrılırız.

Geri
Üst Alt