#10 Dries Mertens

2 haftadır oynamıyor, ne durumda acaba biraz olsun dinlendiyse bize yine çok şeyler katabilir

Galatasaray taraftarinin futboldan anlamadiginin gostergesi olan futbolcumuz.

Hucumdaki butun baglanti oyunlarinda vardi, hem Osimhen'i hem de kanatlari oyuna sokuyordu ustelik arada da gol atiyordu, sirf adi eskidi diye ve yerine Sara oynasin diye ortalik aleve verildi simdi de neden oynamiyor diye agliyor taraftarimiz.

Son donemde performansi dususteydi ama bizim takim olmamizda ve hucuma yonelik oyun oturtmamizda en buyuk pay sahibi kendisiydi. Dinlenip kendini toparladiysa son duzlukte bize bir Last Dance belgeseli izletebilir.

Mertens Alanyaspor'a karşı 1 tanesi Türkiye Kupası müsabakası olmak üzere 6 maçta 5 gol 4 asist ile oynamış.
Sadece son Alanyaspor maçını golsüz veya asistsiz geçirmiş, 65 dakika sahada kalmış.

Kesinlikle hazırlanmalı ve fayda görmeliyiz yeteneklerine ihtiyacımız var

Yorulan rakibe karşı 15-20 dakika süre alması lazım dedik adamı şimdide hiç oyuna almıyor.😂

En azından 70'de filan Morata - Mertens değişikliği bekledim.

Bu arada çok samimi söylüyorum moratayi izleyecegime 50 kere 40 yaşındaki mertensi tercih ederim.. Ben de bu yönden kendisinden özür diliyorum

Mertens’in katkı vermesi lazım dönüp.

Takımda başka teknik oyuncu yok Yunus dışında.

Oynamamasi bir yandan iyide Allah'ın bolusunda bile 11 oynattigi adamı bir anda 90+ da alması , hiç almamasi vs de garip herifi sildi herhalde oyuncular ile ilişkisi tudor ile ayni gibime geliyor.

Milli araya kadar dinlendiricek bence ve mantıklıklı puan kaybı yaşanmayacaksa . Bjk maçında lazım

teknik ekibe direk gecmiş

Tecrubesi muhim bir babadir bizler icin

Muhtemelen nisan ayına diri girsin diye az süre verdik son maçlarda, nisan sonrası kesinlikle ihtiyaç olacak.

O kadar bok atıldı bu adamın asist katkısına ulaşabilen ya da ulaşabilecek olan yok.

Ben de böyle düsünüyorum. Dinlenmis bir Mertens bize gerekli boost’u verebilir son maclarda.

Geri
Üst Alt