#10 Dries Mertens

Hoca moratanin isminden çekindiği icinmi banko oynatıyor yada gerçekten mertensi dinlendirmekmi istedi son düzlükte bunu net olarak anlayacaz, mertens dinlenmiş haliyle bize ligi aldirabilecek bir adan

Herifin önce suyunu çıkardı sonra kesik attı, Mertens de sağolsun taç atışında top almamak için bile kaçak takıldı.

Ligin sonuna saklandığını falan düşünmüştüm belki o yüzden birden kesildi demiştim fakat kral emekli olmuş zaten

Teşekkür ederiz her şey için

Sakat filan sanıyordum ama herif belini çeviremiyor. Ne olmuş buna? Tamam yaşlandı filan ama daha 2 ay öncesine kadar hiç de fena oynamıyordu. Adam bırakmış futbolu belliki. Üzdü.

Bitmiş maalesef ama kendi suçu değil, bu yaşında yine uzun süre performans verdi sağ olsun. Artık skoru aldığımız maçlarda şov amaçlı girmeli.

Bu adam 38 yaşında arkadaşlar. Mayıs doğumlu.

Sen bu adamı sezon başında mahvedersen, BOLU'ya bile götürüp laf olsun diye sahaya atarsan,

zaten bu adam yaşından dolayı kendini de toparlayamaz sezon sonuna doğru.

Okan Buruk'a yazar.

Bu adam 38 yaşında arkadaşlar. Mayıs doğumlu.

Sen bu adamı sezon başında mahvedersen, BOLU'ya bile götürüp laf olsun diye sahaya atarsan,

zaten bu adam yaşından dolayı kendini de toparlayamaz sezon sonuna doğru.

Okan Buruk'a yazar.
Emekli olacak topçu üzerine sezonun kaderi yüklenmez, yerine kaliteli bir 10 numara iki transfer döneminde de alınmaması bu yönetim ve okan'ın özeti

Oynar en az Morata kadar oynar. Sirf morata yuzunden oynatamiyor bunu. Oynatacak yurek yok cunku.

Vallahi ben Kraltensli Cimbom'u arıyorum bu aralar. Bir şekilde 11'e dönmeli şamp olacaksak. Devre araları çıkarırık

bizim oyun da , gol vs gerekirken , malesef - mevcut haliyle - son 20 de bile giremez...

kendisi ozelinde uzun sure once nacizane deginmistim ilerisine dair (bugune) .

saygi ve selamlar .

oynamıyor diye yine değeri artmış halbuki akşam 11 başlasın yine sahada gezecek. Bıktık artık balık hafızalı futbol analizörlerinden

2 sezonun en kritik adamı oynadığı dönemde de osimheni en cok besleyen isim kesik yedi. geçen sene yarim sezonu kurtaran adam bu sene de 10 maç kurtarır herhalde. oynatılmalı. morata oynayacak diye şampiyonluk gidecek. ya 3 lüye dön ya moratsız bu adamı oynat.

Geri
Üst Alt