#10 Dries Mertens

kerem yunus oliveira mertens gomis

büyük defansif zaaf yaratıyor

mertens de dahil olmak üzere 2011de 4 4 2ye döndüğümüz gibi radikal kararlar alarak 433e dönebiliriz

Mertensi nasıl beğenmiyorsunuz adam herseyini veriyor adama sut pozisyonu yaratamiyoruz biraz takim oyunumuz da sıkıntı var bence gomis de iyi mertens de ama takım olamadık hala.
Ne oynadığımızi bilmiyoruz sıkıntı oyuncularda değil takım oyununda

yardımcı forvet yahut tek forvet olarak oynatılması lazım, bunun için de bazı beğenilmeyen kararlar alınması lazım

bu adam bu yaşta bile çok fark yaratabilecek durumda, sadece doğru kullanmamiz gerekiyor

orta sahada yapışacak ise hiç oynamasın daha iyi.

Okan Hoca Mertens'den Sneijder yaratmaya calışmamali; Mertens rakip cezasına ne kadar yakin olursa o kadar daha fazla etkili olur.

Gomis yerine DM başlasa, orta sahayı miço güçlendirse ve SO 10 oynasa nasıl olurdu merak etmiyor değilim.

Adem büyük katkısı verse yeterli bence
Bu sene santrafor konusunda sıvadık kabul etmek lazım
Bizim ihtiyacımız olan santrafor Sefer'in iyi hali ya da Gomis'in 30 yaşındaki hali

Maalesef ikisi de yok elde.

Icardi'ye gol attırmak tek çare.

Bizim ihtiyacımız olan santrafor Sefer'in iyi hali ya da Gomis'in 30 yaşındaki hali

Maalesef ikisi de yok elde.

Icardi'ye gol attırmak tek çare.
Icardinin top oynayacağını düşünmüyorum

sefer az götü toplasa en iyi opsiyon o olur sanırım iyi ya da kötü
gomis ise hamle oyuncusu olmalı max

Icardinin top oynayacağını düşünmüyorum

sefer az götü toplasa en iyi opsiyon o olur sanırım iyi ya da kötü
gomis ise hamle oyuncusu olmalı max
Haftaya Sefer ya da Gomis kadroda olmaz. Hangisi olmaz bilemem ama.

Sefer'i kazanamamak büyük eksi, tam ligin forvetiydi. MT'de ne yapıcak bakalım.

hocamızın planları sayesinde 2 aydır fizik kondisyon yüklüyor sahada. sakatlanmazsa hayırlısıyla yeni yılda gerçek mertens'i görmeye başlarız.

Aradığımız forvet kendisi. Yunus ve Kerem hareketli oyuncular bu oyunculara ayak uyduracak araya sızabilecek onlarla verkaça girebilecek adam kendisi. Mertens en uçta oynarsa Kerem ve Yunusu'un oyunu net şekilde yükselir. Aslında Seferoviç tam bu oyunun oyuncusu ama şu saatten sonra Sefer artık çok zor. Bence İcardi de olmaz gibi ama atmasını beklemekten başka çare yok.

bugün cok etkili olamadi ama kaliteli topcu

Adamı takımdan çek orta sahanın defans bölümü aksar o derece pres yapıp top çalıyor şaka gibi bazen gerçek mevkisi ön libero muydu acaba diye düşünüyorum ama yıllardır napoli de attığı golleri izliyoruz herifin. Tek santrfor oynamali diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt