Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adem büyük katkısı verse yeterli benceTek forvet oynamalı. En azından 1 maç denemeliyiz bunu evet.
Karşıydım ama eldeki tüm forvetlerden daha iyi benim gözümde hücum konusunda.
Bizim ihtiyacımız olan santrafor Sefer'in iyi hali ya da Gomis'in 30 yaşındaki haliAdem büyük katkısı verse yeterli bence
Bu sene santrafor konusunda sıvadık kabul etmek lazım
EVt herkes bigün benım futbol aklımla yazacakGomis yerine DM başlasa, orta sahayı miço güçlendirse ve SO 10 oynasa nasıl olurdu merak etmiyor değilim.
Icardinin top oynayacağını düşünmüyorumBizim ihtiyacımız olan santrafor Sefer'in iyi hali ya da Gomis'in 30 yaşındaki hali
Maalesef ikisi de yok elde.
Icardi'ye gol attırmak tek çare.
Haftaya Sefer ya da Gomis kadroda olmaz. Hangisi olmaz bilemem ama.Icardinin top oynayacağını düşünmüyorum
sefer az götü toplasa en iyi opsiyon o olur sanırım iyi ya da kötü
gomis ise hamle oyuncusu olmalı max
valla onu bunu bilmem de hocanın hücum oyuncularına şu ana kadar gözle görülür bir etkisinin olmaması büyük eksiHaftaya Sefer ya da Gomis kadroda olmaz. Hangisi olmaz bilemem ama.
Sefer'i kazanamamak büyük eksi, tam ligin forvetiydi. MT'de ne yapıcak bakalım.
Evet Eugen bile Benzema gibi oynuyordu Akhisar'da. Bizde eline aldığını geriye götürüyorvalla onu bunu bilmem de hocanın hücum oyuncularına şu ana kadar gözle görülür bir etkisinin olmaması büyük eksi
Bu sene oynatıp parlatmalıyız ikisini de zatenKerem ve Yunus'u sattığın an 10 yıl daha yabancı kuralı kalkmaz.