#10 Dries Mertens

Adam kariyeri boyunca net verimli performans vermediği bir mevkide oynadığı halde oyun içi katkısı gayet iyi. Niye gol atamıyor diyenler belli ki Mertens'i hiç izlememiş , açın okuyun Emre Özcan'ın bu konuyla ilgili yazısını orada anlarsınız sebebini. Prime performanslarını hep 9 numara oynarken vermiş. Sorun Mertens değil bizim transfer ve kadro planlamamız.

Mücadelesi tıpkı Icardi gibi çok iyi ve kalitesini de kesinlikle gösterdi dünkü maçta. Açıkçası topukla vurduğu şutu ve Icardi'ye attığı inanılmaz pası dünyada yapabilecek maksimum 10 oyuncu vardır. Icardi ve Mertens ligdeki en yetenekli 2 oyuncu ve ikisi de oldukça özverili şekilde oynuyorlar bu ikiliyi bozmamak lazım birbirleriyle uyumları da var oyun zekaları çok yüksek çünkü. Takımın en akışkan futbol oynadığı dönem Rashica-Mertens ve Icardi'nin birlikte oynadığı dönemler oluyor.

Adam kariyeri boyunca net verimli performans vermediği bir mevkide oynadığı halde oyun içi katkısı gayet iyi. Niye gol atamıyor diyenler belli ki Mertens'i hiç izlememiş , açın okuyun Emre Özcan'ın bu konuyla ilgili yazısını orada anlarsınız sebebini. Prime performanslarını hep 9 numara oynarken vermiş. Sorun Mertens değil bizim transfer ve kadro planlamamız.

Kale önünden kaçırdı adam kaç kere ne anlatıyorsunuz abi pozisyondur analizdir. Şunu söyleyebiliriz, yanlış pozisyonda oynatıyoruz ve daha çok pozisyona girebilir. Şu ana kadar girdiği net pozisyonları atamamış ve çok kötü vuruşlar yapmış bir Mertens var. Güzelleme yapılacak bir durum yok

Kale önünden kaçırdı adam kaç kere ne anlatıyorsunuz abi pozisyondur analizdir. Şunu söyleyebiliriz, yanlış pozisyonda oynatıyoruz ve daha çok pozisyona girebilir. Şu ana kadar girdiği net pozisyonları atamamış ve çok kötü vuruşlar yapmış bir Mertens var. Güzelleme yapılacak bir durum yok
Ne anlattığım ortada , anlamak çok zor değil. Şunu söyleyebiliriz dediğin şeyi söylüyorum zaten ne diye itiraz ediyorsun? Trabzon ve ADS maçlarında kaçırdığı iki pozisyon üzerinden mi okuyalım adamın bütün oyununu yoksa bütün kariyeri üzerinden mi ? Salağın teki çıkmış daha geçen sene Seria A gibi ligde 30 maça çıkmış adama bu seviyelerin topçusu değil demiş ben de gereken açıklamayı yapmışım. Senden izin mi alacağız ya ayrıca birini överken falan ?

Sutlar 1 gun girer diger gun girmez orasi ayri bir mesele yalniz suan bana gore en buyuk sorun oyundan cok dusuyor. Bazen 20 30dk adini duymadigim oluyor. Torreira ve Mertensin dkdan sonra form yukseltmelerini umuyorum. Su haliyle bence 11de yerleri garanti degil. Arkalarindan saglam biri gelse coktan almisti formayi

Yaklasik 60ci dk civariydi biz kale önundeyken hemen ceza sahasi disindan bir top kaptirip kontra atak yememize neden olmustu. Orda cikartin şunu demistim, ama hakkini yemeyim o pozisyondan sonra baya iyi oynadi

Sutlar 1 gun girer diger gun girmez orasi ayri bir mesele yalniz suan bana gore en buyuk sorun oyundan cok dusuyor. Bazen 20 30dk adini duymadigim oluyor. Torreira ve Mertensin dkdan sonra form yukseltmelerini umuyorum. Su haliyle bence 11de yerleri garanti degil. Arkalarindan saglam biri gelse coktan almisti formayi
şu haliyle 10 noda 11 başlatmamalıyız bence, hala bunu savunuyorum. ortasahadakileri çok yalnız bırakıyor çok

Geri
Üst Alt