#10 Dries Mertens

Yahu adamı ne gömdünüz?! Tamam bu maç etkisiz ama İcardi'nin ilk maçlarından da benzer muhabbetler dönüyordu. Az sakin

Golünü attı iyi oldu bu. Defansif anlamda acaip katkı veriyor herkesin beklentisi ofansif olmuştur ama ben memnunum bu durumdan.

Bu adam oynamaya devam etmeli, evet bazen riskli top kayıpları yapıyor ama hücumda risk almadan pozisyona giremeyiz, gol şanssızlığı vardı onu da kırdı nihayet.

Gol atması iyi oldu. Umarım üzerindeki paniği atar. Gol atamadigi sürece bir panik hali vardı.

Savunmada beklentinin çok üzerinde. Savunmada acik vermiyor.

özeti izledım bidaha her golde var mukemmel oynamıs macta pek öne cıkmadı

hala yanlış kullandığımızı düşünüyorum.

hala yanlıs kullanılılıyor ama her golde imzası var.kasımdan sonra çok etkili olacak demiştik

Bu gibi adamlar asıl sonlara doğru kırılmalarda ortaya çıkar, ondandırki tecrübesiz takımlar o virajları dönemezler.

Doğru pas koordinasyonlarıyla göstermese de önemli katkılar sağlıyor, maç kopardığı günler de gelecektir.

Hiç bir haltı beğenmeyen sözde taraftarların gazabına uğramaması yine de sevindirici.

Takır takır oynuyor. Görsel anlamda farkedilmiyor ancak her pozisyonun her hücumun içerisinde. Ya gelen bir topu tek topla boştaki oyuncuya iletiyor ya top çalıp hücum başlatıyor vs vs. Herşeyi çok hızlı yapıp ayağında fazla top beklemediği için yaptıkları farkedilmiyor; ancak başta dediğim gibi Takır takır oynuyor.

İkinci yarı harikaydı, bjk macinda da öyleydi

İkinci yarılarda daha iyi oynuyor

Oynadığımız oyun planından kullandığımız rolden dolayı geriye çok geliyor savunma yardımı konusunda gerçekten hiç beklemediğim şeyleri yapıyor açıkçası beni got etti helal olsun

Geri
Üst Alt