#10 Dries Mertens

Bir futbolcu ne kadar iyi olursa olsun çevresi çok önemli. Sanırım Mertens şu an o istediği çevreyi buldu/bulmak üzere. Daha tam anlamıyla bu adam devreye girmedi. Umarım bizi yanıltmaz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

seninle hala barışmış değilim ama gol attığın için teşekkür ederiz.
Yermesini bildiğimiz kadar övmesini de biliriz. Devam et de beni daha da utandır.
En mutlu olduğum an olur, emin ol.

Pedro yerine alınmasında kimin emeği geçtiyse tebrik ederim :asd:

Pedro falan nedir ya gercekten. Dedik burada da o kadar. Bazen ama bazen videolar bile gosteriyor oyuncunun kapasitesini. Kotu oyuncu degil ancak bizi ileri goturecek bir oyuncuda degildi. Yalniz, Mertens de beklentilerin hala altinda maalesef.

patlayacılığının zerresi kalmış olsa ligi öttürürdü. hiç kalmamış maalesef. yine de 2.yarıdaki gibi gel gitlere dönen maçlarda iyi oynar. futbol zekası ligin çok üstünde

Kazandık diye övüyor millet de beklentimin çok altında. İcardi ise çok üstünde.

Çok net en az 10 golü olur sezonda. Bu gollerden bazilarida önemli maçlarda kazanmanızı sağlarsa tadından yenmez.

Eskiden 30 oldugunda serbest birakirlardi. Simdi en erken 34 yasina kadar birakmiyorlar.
1996'da aynisi olsa Hagi hayatta gelmezdi.

patlayacılığının zerresi kalmış olsa ligi öttürürdü. hiç kalmamış maalesef. yine de 2.yarıdaki gibi gel gitlere dönen maçlarda iyi oynar. futbol zekası ligin çok üstünde
Ben hala dünya kupası için bir miktar kasmadığını sdece forma girmeye çalıştığını düşünüyorum.
Dünya kupası sonrası o bildiğimiz mertensi göreceğiz gibime geliyor.
Tabi götten de uyduruyor olabilirim.

Screenshot_20221115-001327_Instagram.webp

Geri
Üst Alt