- 18 Mayıs 2011
- 53.042
- 56.933
- 4.613
Uruguayı desteklemeyen ile ahbaplıgımı keserimDünya Kupasinda Hollandayi destekliyor muyuz, yoksa tribunlerdeki hatun sayisina gore destegimiz konjunktur bazli degisecek mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uruguayı desteklemeyen ile ahbaplıgımı keserimDünya Kupasinda Hollandayi destekliyor muyuz, yoksa tribunlerdeki hatun sayisina gore destegimiz konjunktur bazli degisecek mi
Uruguayı desteklemeyen ile ahbaplıgımı keserim
Şimdi onlar da haklı, belki de ligin başından beri en çok net pozisyon yakalayan oyuncumuz Mertens. Şimdiye kadar yakaladığı pozisyonlarda en az 5 tane filan gol çıkarmış olması lazımdı öyle veya böyle hani bu da kaçmaz dediğim 4-5 tane pozisyon hatırlıyorum Mertens in kaçırdığıOyununu hep övdüm ama skora göre yorum yapan arkadaşlar hep eleştirdi
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyi de adamlar öyle eleştirmedi ki evet kendine yakışmayacak pozisyonlar kaçırdi ama bu adam bitmiş mücadele etmiyor felan dediler. Aynı şekil Lucas da eleştirildi boyu kısaymış mücadele edemiyormuş, hücumu yokmuşŞimdi onlar da haklı, belki de ligin başından beri en çok net pozisyon yakalayan oyuncumuz Mertens. Şimdiye kadar yakaladığı pozisyonlarda en az 5 tane filan gol çıkarmış olması lazımdı öyle veya böyle hani bu da kaçmaz dediğim 4-5 tane pozisyon hatırlıyorum Mertens in kaçırdığı
Yok canım asla öyle bişey diyemez kimse, haksız eleştiri olurİyi de adamlar öyle eleştirmedi ki evet kendine yakışmayacak pozisyonlar kaçırdi ama bu adam bitmiş mücadele etmiyor felan dediler. Aynı şekil Lucas da eleştirildi boyu kısaymış mücadele edemiyormuş, hücumu yokmuş
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
özellikle adanaya kaçırdığı gol yürek yaktıŞimdi onlar da haklı, belki de ligin başından beri en çok net pozisyon yakalayan oyuncumuz Mertens. Şimdiye kadar yakaladığı pozisyonlarda en az 5 tane filan gol çıkarmış olması lazımdı öyle veya böyle hani bu da kaçmaz dediğim 4-5 tane pozisyon hatırlıyorum Mertens in kaçırdığı