#10 Dries Mertens

FhmTD4cXoAEuxhm

Son haftalarda oyunun akmasını sağlayan adamların başında geliyor Mertens, üstelik Icardi ve Rashica gibi oyuncuların eklenmesiyle golleri de atmaya başlaması çok iyi oldu

Oyununu hep övdüm ama skora göre yorum yapan arkadaşlar hep eleştirdi

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdi onlar da haklı, belki de ligin başından beri en çok net pozisyon yakalayan oyuncumuz Mertens. Şimdiye kadar yakaladığı pozisyonlarda en az 5 tane filan gol çıkarmış olması lazımdı öyle veya böyle hani bu da kaçmaz dediğim 4-5 tane pozisyon hatırlıyorum Mertens in kaçırdığı

Şimdi onlar da haklı, belki de ligin başından beri en çok net pozisyon yakalayan oyuncumuz Mertens. Şimdiye kadar yakaladığı pozisyonlarda en az 5 tane filan gol çıkarmış olması lazımdı öyle veya böyle hani bu da kaçmaz dediğim 4-5 tane pozisyon hatırlıyorum Mertens in kaçırdığı
İyi de adamlar öyle eleştirmedi ki evet kendine yakışmayacak pozisyonlar kaçırdi ama bu adam bitmiş mücadele etmiyor felan dediler. Aynı şekil Lucas da eleştirildi boyu kısaymış mücadele edemiyormuş, hücumu yokmuş

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sene için umarım faydalı olur . Seneye mertens ve mata yerine yusuf ve yeni bir transfer iyi olur. Forvette de shamar ya da dembele

özellikle adanaya kaçırdığı gol yürek yaktı

Mertens' in sözleşmesindeki +1 opsiyon şartını bulamadım. 25 maç oynarsa uzar, diye biliyordum ama KAP bildiriminde belirtilmemiş. Kalırsa seneye 2.9 m maaş alacak ki 37 yaşına kadar bağlanmayı gereksiz buluyorum doğrusu. Opsiyon şartını kullanıp kullanmama tercihimizin saklı kalması adına bazı maçlarda oynatılmamasından yanayım...Kalitesinden ve karakterinden şüphe duymuyorum ama hayatın gerçeklerini de göz ardı etmemek lazım...

İhtiyar delikanlı. Yaşının getirdiği eksiklikleri karakteriyle kapatıyor.

Geri
Üst Alt