#10 Dries Mertens

Bugün tutuk. Form geçici klas kalıcı, göster mevzunu reis

Şu sevinci artık Mertens ile de görelim lütfen 😄

1662922838389.png

Böyle yaşlı oyuncu transferine kurban be. Acaip defans katkısı veriyor. Oyuna yardımını filan hiç konuşmuyorum kaç kez geriye gelip orta sahadan atak başlattı. Müthiş karakter acaip beğeniyorum Mertens'i.

Takımdaki en güvendiğim futbolcu.Takımın beyni,Toreira ve Boey ile beraber takımın dinamosu

sahte 6 numara gibi oynatıyor hocam. o yüzden gol yollarına girmekte zorlanması normal

Adam gelir gelmez takım abiliğine soyunmuş. Kereme hafta boyunca gomisle birlikte gaz vermişler gol atacaksın diye

Mükemmel bir adam. Sah içi/saha dışı, bir insan herşeyi mi iyi mi yapar diye düşündürüyor. Hocanın oynattığı yer konusunda emin değilim.

35 yaşındaki bir hücum oyuncusu bu kadar geride oynatılmaz. Buna bir son vermek gerekiyor artık. Geçen haftalarda da yazmıştım. Bu hiçbir şekilde sürdürülebilir değil. Elimizde Ferrari var ama Fiat gibi kullanıyoruz yav.

doğru kullanamıyoruz ama hocanın düzeninde mertens'e uygun rol bulmak zor

ileriye bol bol uzun top attığımız için forvet fizikli birisi olmak zorunda. oraya koyamayız. forvetin yanına yaklaştırsak orta saha boş kalıyor

mecburen şu anki rolünde olacak. yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Futbol IQ'su bu lig icin fazla. Klas oyuncu oldugu belli. Ozledim boyle oyunculari yillardir ne oyuncular alindi bu takima.

İleri atin su adami acil , koskoca mertens 8 numaradan daha defansif oynuyor.

Geri
Üst Alt