#10 Dries Mertens

Performansı tamamen hoca kaynaklı. Dünyanın hiçbir takımında Mertensi bu kadar geride ve geri koşarken göremezsiniz. Yönetim sıkıntısı büyük.

Etkili değildi bugün. Bunun sebebi oynatıldığı mevkiyle alakalıdır büyük ihtimalle

Kanatta görelim

Müthiş karakter. Hoca daha ofansif oynatmali.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.yarı kaptıgı toplar müthişti.ligin en iyi 8 numarası şu an mertens.bu nasıl ortasaha performansı be adam

Adam harika oynuyor gol atmasına gerek yok diğer oyuncular ona uysun yeter. Tek pas harika işler yapıyor

Kaç defa bizim yarı alana gelip pas istasyonu oldu. 8,5 numara gibi oynadı. Bu rolde çok skor katkısı bekleyemeyiz kendisinden.

Kerem dries diye sesleniyor onu öğrenmiş oldum

Torreira ile ikisini bugün biraz tutuk buldum.

Henüz ön alanla anlaşamıyorlar.

Formsuz olduğu maç bile herif klasini bir şekilde gösteriyor .. Hasret kalmışız böyle adamlara

Iyi dgldi bu maç.

Birkac haftaya yerini Yusufa kaptirirsa sasirmam çocuk çok iyi basladı

1662927447821.webp

Üçüncü bölgede bitirici işler yapması gerekirken biz oyun kuruculuk yaptırıyoruz. Ona rağmen faydalı oynuyor bence. Kerem'in iki golünde de oyunu sola doğru açan isim. Forma numarası gibi 10 numara da bir karakter ki hiç afra tafrası yok. Müthiş mücadele ediyor.

Mertens takımın gerçek kaptanidir oynadığı oyunun bizim merkez orta saha uclumuzle doğrudan bağlantılı olduğunu düşünüyorum sahte 9 olan adamı merkez orta saha oynatıyoruz ve bu adam çok mutlu çok huzurlu çok neşeli gerçekten iyi ki gelmiş çok büyük karakter

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geride oynaması sergio'nun defansif anlamda güçsüz olmasından kaynaklı biraz. iki ucu şeyli değnek gibi forvete yakın oynatsan ortasaha yumuşak oluyor geride oynatsan skorerliği azalıyor. Her ne olursa olsun kaliteli topçu ama

Geri
Üst Alt