- 1 Ağustos 2014
- 63.813
- 74.999
- 4.338
Müthiş dinamizm katıyor takıma kral
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saha dışında da mı asist yapsın istatistik kassın ulu reis?Ben aylardır Icardi için düşünüyordum Hadiseyi. Mertens aracılık eder belki.
Mertens hiç bir zaman müthiş bir bitirici veya kaleye füze gönderen bir tip olmadı. Sneijder beklentimiz olmaması gerekiyordu zaten.Saha dışında da mı asist yapsın istatistik kassın ulu reis?
Yaşına göre mücadelesi ciddi manada takdir edilesi. Yalnız son vuruşları neden bir annenin çocuğuna kıyamadığı tokat kadar yavaş anlamakta güçlük çekiyorum. Fizik gücü mü yetmiyor nedir..?
Hocam Icardi gibi bir bitiricilik veya Sneijder füzeleri beklemiyorum da son toplarda bu kadar bebeksi dokunuşlar da olmuyor. Eskiden böyle vuruyor olsaydı o istatistikler zor olurdu.Mertens hiç bir zaman müthiş bir bitirici veya kaleye füze gönderen bir tip olmadı. Sneijder beklentimiz olmaması gerekiyordu zaten.
Mertens oynayan, oynatan bir oyuncu inceci tamamen. Ben Oliveira ile birlikte takımın değişilmezi olduğunu düşünüyorum.
Topa kayarak müdahale etti sahanin göbeginde. Sol tarafta Kerem'le birlikte bek oyuncumuza destek olmaya geldi. Rakip stoper kendi sagindan oyun kurmaya calisirken baskiyla top kazandi. Besiktas maciyla birlikte gercekten cikisa gecti. Ben dahil bir cok kisiye kapak yapti.Müthiş dinamizm katıyor takıma kral
MÜKEMMELyazıldı mı bilmiyorum ama kornerleri harika kullanıyor
@Uğur İz ne diyorsun mertensin kornerlerine
12 maç 10 galibiyet 2 beraberlik. Hatay maçında olmayacağı için tırsıyorumGalatasaray Dries Mertens'in 45 dakika üzeri forma giydiği 11 maçta 9 galibiyet 2 beraberlik alıp yenilgi yüzü görmedi.