#10 Dries Mertens

10 numaralı sistemleri tercih etmiyorum. Çok iyi bir 10 olmadıkça önde gereksiz bir yığılma olduğu gibi, mesela 4-2-3-1 formatında orta sahadaki iki oyuncunun da DM ağırlıklı olmasını gerektiriyor. Bir tane iyi 10 da yetmez, oynamayacağı maçlar için kalbur üstu bir yedeği de şart; birini bulamıyoruz, hangi ikinci?!..

Mertens, kariyeri boyunca sol kanat forvet, ikinci forvet veya false 9 oynamış biri ve bizde o mevkilerin hakkını veremediği ve veremeyeceği için adama mevki uydurdu Okan Hoca'. Bizden önce o şekilde oynadıysa bile istatistiksel bir anlamı olmamıştır...

Ligimizde üçlü defans oynatan TD lerin bir meydan dayağı yemedikleri kadığı için oraya hiç girmiyorum bile...

En iyisi klasik 4-3-3 düzenine dönmek. Bunun için de sağ kanada tercihen solak, duran topları etkili kullanan, oyun kurucu özelliği yüksek bir kanat forvet için paraya kıyılmalı diye düşünüyorum. Rashica kalırsa da Kerem ile birlikte sol kanatta dönüşümlü oynar...

Ben de severim başlı başına bir karakter ama aldığı paranın hakkını veremiyor..Umarım gönderilir

Kontrati zorunlu olarak uzayacak sanirim. Insallah ikinci sezonu icinde imza parasi yoktur.
İkinci sezon için imza parası yok ama kemiksiz 2.9 m, aslen 10 numara olmayan 36 yaşındaki 10 numaramsı adam için yine çok fazla. Karakterine, yansıttığı takıma aidiyet duygusuna hiç laf etmedim, kritik zamanlarda ciddi katkı da sağladı, eyvallah. Lakin seneye normalde bazı maçlarda 30 dk filan oynayacak diye alacağı maaş çok çok fazla. İcardi' ye 4-5 milyon maaş verilip verilmemesi konusu tartışılıyor burada; şaka gibi!..

İkinci sezon için imza parası yok ama kemiksiz 2.9 m, aslen 10 numara olmayan 36 yaşındaki 10 numaramsı adam için yine çok fazla. Karakterine, yansıttığı takıma aidiyet duygusuna hiç laf etmedim, kritik zamanlarda ciddi katkı da sağladı, eyvallah. Lakin seneye normalde bazı maçlarda 30 dk filan oynayacak diye alacağı maaş çok çok fazla. İcardi' ye 4-5 milyon maaş verilip verilmemesi konusu tartışılıyor burada; şaka gibi!..
Bunu bastan dusunmesi gereken yonetimdi. Cok basarili transferler yaptiklari gibi cok gereksiz isler de yaptilar. Sanirim bonservise verecek paramiz olmadigi icin secenekler kisitliydi.

mertens yüzünden oliveira zorunlu gibi görünüyor..Sene sonu bu ikiliyi bir şekilde değiştirmek lazım orta sahaya dribblingli box to box 10 numaraya gerçek bir oyun kurucu.. Hem orta sahadaki zaafiyet giderilir hem de ceza alanı önünde takımı daha iyi organize edecek bir isim olur .Hadi mertens bir şekilde rotasyona falan kaldı diyelim Sergio kesinlikle gonderilmeli

mertens yüzünden oliveira zorunlu gibi görünüyor..Sene sonu bu ikiliyi bir şekilde değiştirmek lazım orta sahaya dribblingli box to box 10 numaraya gerçek bir oyun kurucu.. Hem orta sahadaki zaafiyet giderilir hem de ceza alanı önünde takımı daha iyi organize edecek bir isim olur .Hadi mertens bir şekilde rotasyona falan kaldı diyelim Sergio kesinlikle gonderilmeli

Mertens sakatlik oncesi gayet iyiydi. Her mac oynayacak durumda degil lakin

Yusuf yahut Yunus bir sekilde surekli oynasaydi Mertensi daha iyi kullanabilirdik

Gelecek sezon Gedson yahut Ndiaye tarzinda kaliteli b2b sart kizi sart

Mertens sakatlik oncesi gayet iyiydi. Her mac oynayacak durumda degil lakin

Yusuf yahut Yunus bir sekilde surekli oynasaydi Mertensi daha iyi kullanabilirdik

Gelecek sezon Gedson yahut Ndiaye tarzinda kaliteli b2b sart kizi sart

Mertensin çok planlı bir transfer olduğunu düşünmüyorum..Fırsat transferiydi değerlendirdik kerem yunus rashica olan takımda kanat olmayacağı zaten belliydi adamın kariyeri SS olarak geçmiş biz tutup 10 numara yapmaya çalıştık.. Faydalı oldu dönem dönem ama en kritik virajda ipleri eline alması gereken 2 adam ortalıktan kayboldu .. Biraz da bu yüzden taktım ikisine

Biraz daha kötü oynamaya devam ederse yorumlarım şöyle olacak

20230513_222511.webp

Keşke opsiyon girmesine izin vermeseydik bu sene kosamiyor seneye nasıl koşsun . Fena girdi kazik bize

Geri
Üst Alt