- 27 Ocak 2010
- 139.179
- 105.464
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kontrati zorunlu olarak uzayacak sanirim. Insallah ikinci sezonu icinde imza parasi yoktur.Ben de severim başlı başına bir karakter ama aldığı paranın hakkını veremiyor..Umarım gönderilir
İkinci sezon için imza parası yok ama kemiksiz 2.9 m, aslen 10 numara olmayan 36 yaşındaki 10 numaramsı adam için yine çok fazla. Karakterine, yansıttığı takıma aidiyet duygusuna hiç laf etmedim, kritik zamanlarda ciddi katkı da sağladı, eyvallah. Lakin seneye normalde bazı maçlarda 30 dk filan oynayacak diye alacağı maaş çok çok fazla. İcardi' ye 4-5 milyon maaş verilip verilmemesi konusu tartışılıyor burada; şaka gibi!..Kontrati zorunlu olarak uzayacak sanirim. Insallah ikinci sezonu icinde imza parasi yoktur.
Bunu bastan dusunmesi gereken yonetimdi. Cok basarili transferler yaptiklari gibi cok gereksiz isler de yaptilar. Sanirim bonservise verecek paramiz olmadigi icin secenekler kisitliydi.İkinci sezon için imza parası yok ama kemiksiz 2.9 m, aslen 10 numara olmayan 36 yaşındaki 10 numaramsı adam için yine çok fazla. Karakterine, yansıttığı takıma aidiyet duygusuna hiç laf etmedim, kritik zamanlarda ciddi katkı da sağladı, eyvallah. Lakin seneye normalde bazı maçlarda 30 dk filan oynayacak diye alacağı maaş çok çok fazla. İcardi' ye 4-5 milyon maaş verilip verilmemesi konusu tartışılıyor burada; şaka gibi!..
mertens yüzünden oliveira zorunlu gibi görünüyor..Sene sonu bu ikiliyi bir şekilde değiştirmek lazım orta sahaya dribblingli box to box 10 numaraya gerçek bir oyun kurucu.. Hem orta sahadaki zaafiyet giderilir hem de ceza alanı önünde takımı daha iyi organize edecek bir isim olur .Hadi mertens bir şekilde rotasyona falan kaldı diyelim Sergio kesinlikle gonderilmeli
Mertens sakatlik oncesi gayet iyiydi. Her mac oynayacak durumda degil lakin
Yusuf yahut Yunus bir sekilde surekli oynasaydi Mertensi daha iyi kullanabilirdik
Gelecek sezon Gedson yahut Ndiaye tarzinda kaliteli b2b sart kizi sart