#10 Dries Mertens

Sezon sonunda şampiyonluk için en değerli oyuncular sıralamasında kaçıncı sıraya koyarsınız ?

Ayak koşmakta zorlanınca rakibe uzanmaya başlar; yahut acziyet direkt çeneye vurur...Emeklilik zamanı gelmiş oyuncular için eskimeyen bir kuraldır...

EYT ye başvurmadan 2.9 maaş alacak seneye, Allah selamet versin...Ha, çok sempatik adam değil mi? Özür dilerim; gaflet anıma denk geldi!..

Sezon başında birkaç maç harici çok iyi değildi ama açıkçası takım da çok iyi değildi. Yalnız serinin en önemli oyuncularındandı ve özellikle deprem arasından önceye kadarki periyotta mükemmel bir seviyeye çıkmıştı. Sakatlıktan beriyse gittikçe kötüye gidiyor ve birkaç maçtır takıma zarar vermeye başladı. Artık bu yaşıyla mı ilgili, sakatlığıyla mı ilgili, yoksa Napoli'den örnek verdiğim sezondaki gibi baskıyı mı kaldıramıyor bilmiyorum ama ısrar edilmesini manasız buluyorum. Oyun karakteri ve zekasıyla hocanın kendisinden vazgeçmemek istemesini anlıyorum ama birkaç haftadır maçlara kulübede başlaması gerekiyordu.

Zaniolo gibi birine yatırım yapmışken, o da verilen ilk fırsatları çok iyi kullanılmışken neden bu yol izlenmedi anlaması güç.

Önümüzdeki sezon çok daha ekonomik kullanmalıyız. Bacakları artık pek gitmese de yer yer kullanışlı olmaya devam edecektir.

Kerem, Rasit derken Mertens de top kaybi canavari oldu. Dün aksam inanamadim.

Belhanda bundan iyiydi.
Belhanda kaç yaşındaydı bu adam kaç yaşında dün biriside rossi ile karşılaştırıyordu ne alakaysa rossi koşuyormus mücadele ediyormuş da rossi ile arasında en az 10 yaş var . Adam fizik olarak bitmiş okeye dönüyor hocaya çıkar artık beni diyor hoca'da kenardan izliyor.

Seneye kalmamalı. Ligin 2. Yarısında fizikten tam çöktü.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon sonunda şampiyonluk için en değerli oyuncular sıralamasında kaçıncı sıraya koyarsınız ?

İcardi
Kerem
Torreira
Boey
Abdül
Nelson
Rashica
Gomis
Mertens
Oliveira
Muslera

Benim sıralamam bu olurdu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ankaragücü maçında dikkatli olmalı. Kırmızıyı yiyecektir aynı gevşekliğe devam ederse.

Tribünlerde ki bu mertens mertens tezahuratına bir anlam veremiyorum. Nedir bu sevgi gösterme cabası tamam nefret et demiyorum ama bundan kat kat faydalı isimler varken tribünlerdeki mertens sevgisi bana abartılı ve yapmacık geliyor

Balon olmasi icin sezonun genelinde kotu olmasi gerekiyor

Sakatlik oncesi gayet iyiydi

F/p acidan genel olarak yeterli degil lakin

Aynen yaf. Ne balonu. Adam iyi kötü katkı verdi, bir iki maçı da koparacak performans ortaya koydu gerek asist gerekse gol ile. Ancak beklentinin altında bana kalırsa. Bunu zaten daha 8-10 hafta arasında gösterdi. Yani, katkı veririm ama sürekli ve üst seviyede olmaz bu diye bağırdı adam. Top kayıpları, kötü şutlar ve 60dk’lık performans vermesi bunlara işaret. Seneye, bugünki Mata’nın yerinde kulübeden gelerek katkı verecek şekilde kullanmalıyız. Pres gücü yalnız çok iyi onu da belirtelim.

Bence Okan hoca da biraz hata var.

36 yaşındaki adamı daha ekonomik kullanmamız gerekirdi, ben sezon sonuna doğru performans olarak düşüş yaşamasını doğal karşılıyorum. 30 yaşındaki Sergio'yu da görüyoruz sonuçta.

Sezonun genelinde gayet iyiydi. Biraz daha şanslı olsa çok rahat double double da yapabilirdi bu sezon. Bir dönem takımın geneli gibi çok gol kaçırdığı oldu 6-7 haftalık bir periyotta ilk IBB maçı öncesi. O maç öncesi demiştim birine çok pis patlayacağız, komple takım olarak bu kadar gol kaçırmamız normal değil diye. Dediğim gibi de oldu IBB maçında o beklediğim patlama yaşandı ve 7 tane salladık.

Dediğim gibi özellikle Mertens konusunda her maç ilk 11 kullanılmasının adamı yıprattığını düşünüyorum. Ben genel olarak memnunum bu sezon, skor katkısı biraz daha yüksek olabilirdi şans yanında olsaydı.

Benim sıralamam

Torreira
İcardi
Boey
Kerem
Nelsonn
Apo
Rachisa
Muslera
Sol bek
Mertens
Oli

Bu arada tabiki bu takım şampiyon oldu..Katkıları yadsınamaz.Bu kötü performans sıralamasından ziyade az çok hangi oyuncu ne kadar katkı verdi sıralamasıdır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt