#10 Dries Mertens

Bence sözleşme uzatmamamız lazım. Kendisi de son bir yıl farklı bir ülkede futbol yaşantısını bitirsin ya da komple bıraksın bizden sonra.

İş güç kondisyon diyoruz da önüne düşen topları çerçeveye sokamıyor. Napoli'de nerelerden sokan adam bizde 5 metreden auta atıyor sürekli ve yakalayamadığı rakibine faul yapıyor.

Bugüne kadar iyi hoş katkıyla geldi ama gelecek sene bence olmaz. Bu yıl nasıl Mata'ya bitti diyorsak gelecek sene de Mertens'e diyeceğiz.

Bir ara sakatlanınca oyunumuz ciddi anlamda çökmüştü ama son zamanlarda kötü. Sahte 9, ikinci forvet gibi gole yakın olsa bu kadar yorulmayacak ve daha etkili olacak belki de. Ne yazık ki sistemimize uygun değil kondisyonu itibariyle

Her zaman ki gibi yakın zaman performansıyla tüm sezon yaptığı katkıyı çöpe atanlar var. Galatasaray taraftarı eğitilmez.
Formsuz olduğu çok açık ancak yerine oynayacak formda bir oyuncu da yok. En çok göz ardı edilen şey bu. Anca üçlü orta saha oynarsak kesilirdi ki sezon boyu oynamadığımız şablona son 3-5 maçta geçmek ne kadar mantıklıydı o da tartışılır.

Seneye Avrupa'sıydı çekişmeli ligiydi derken tempoyu kaldıramayacaktır. Kaldıramıyor da. Emekleri için teşekkür edip sözleşmesinden çıkılmalı veyahut daha pasif rolde olmalı. Yerine yeni 8 veya 10 bakılmalı

Seneye rotasyon icin ise yarar bence cok fazla sure oynadi bu sene yasina gore, yorulmasi sonunu getirememesi normal bence

mertens kalitesinde bir kumas dan -her ne kadar ozverili olsa da-
daha fazlasini bekliyordum.oynadigi bolge dolayli.

sezon sonu daha bold ve detayli nacizane bu basliga da bir kac sey karalamayi dusunuyorum.

suan icin , tek dikkat verdigim konu ; sampiyonluk dolayli *tam konsantrasyon.

önde baskı taktiğiyle ciddi efor sarfedip rahatlıkla yapacağı golleri yapamıyor bana kalırsa. biraz daha serbest oynamalı ama ileriyi de makina gibi yapmak zorundasın bunun için. bu yasında bu dinamizm bile muazzam genede. yasıtındakilerin çoğu emekli oldu.

Yine bir yerden tutup gereksiz övme cabalari görüyorum.. Mertens bugün 1-1.5 milyon alsa rotasyona dursun derim imza parasıyla 4 aldı seneye de sanırım 2.9 alacak...
Benim kendisine en kızdığım nokta mertens sergio son virajlarda takımı yönetmesi gereken oyunculardi adamlar tam tersi Casper moduna geçti.. Bu yuzden ikisinin de kalmasını istemiyorum umarım sepetleriz bir şekilde ..

önde baskı taktiğiyle ciddi efor sarfedip rahatlıkla yapacağı golleri yapamıyor bana kalırsa. biraz daha serbest oynamalı ama ileriyi de makina gibi yapmak zorundasın bunun için. bu yasında bu dinamizm bile muazzam genede. yasıtındakilerin çoğu emekli oldu.

Yaptığı hücum pres çok gereksiz üstad.. Bence mertens tribüne oynamayı iyi biliyor son maç sadece bu preslerini izledim topu alma ihtimalim yokken önde basıyor tek başına ama rakip orta saha çıkarken onu kovalamiyor.. 36 yaşında bir mertensin bugün klasini konuşmamız gerekirken önde yaptığı gereksiz presi konuşmamız zaten durumu açıklıyor..

Sakaylik oncesi bence gayet iyiydi. Benim hatirladigim sakat olan ayagina en az 4 tane ciddi darbe aldi.
Seneye de %100 kalacak. Ahlar vahlar etmeye gerek yok. Yedek olarak yeterli katkiyi versin yeter. Mesela UCL donuslerinde ilk 11 oynayabilir

Sakaylik oncesi bence gayet iyiydi. Benim hatirladigim sakat olan ayagina en az 4 tane ciddi darbe aldi.
Seneye de %100 kalacak. Ahlar vahlar etmeye gerek yok. Yedek olarak yeterli katkiyi versin yeter. Mesela UCL donuslerinde ilk 11 oynayabilir

Yedek olarak harika bir adam olabilir, kulübeden mertensin gelmesi çok iyi olur

Sezon başı kampı görecek bu sefer ve daha tasarruflu bir şekilde kullanırsak seneye bizim için önemli bir isim olacaktır bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt