#10 Dries Mertens

Napoli döneminden sezon sonu hedefsiz kalma alışkanlığından mı saldı yoksa sakatlık mı muamma zira Alanya maçı iyidi.

Gerçi toplara temkinli vuruyordu hatta duran topları kullanmama sebebi dizini zorlamaması dolayısıyla imiş.

daha önce söylediğim gibi aynı noktadayım.Kaleye topu yetiştiremiyor artık.Buna şans vereceğimize Zaniolo-Yusuf yapardık o bölgeyi.

sakatlık etkisi olabilir,seneye yedekten katkı verirse şahane olur

Sezonun son bölümünde biraz düşüşe geçmesine rağmen 14 maçlık seride ve sezonun genelinde çok iyi performans gösterdi. Mertens bu sezonki oyun ritmine ve oyun gücüne büyük katkı sağladı, Belki büyük bir gol ve asist katkısı yapmadı ama takıma sağladığı katkı skorunun yansıttığından çok fazlaydı.

Performansından bağımsız hani o ''Takımın Abisi'' denilen olayın çıtasını çok yukarı çıkarttı.

Yusuf Demir form tutsaydı yada Zaniolo daha ciddi katkılar verebilseydi belki de son haftalarda formayı kaptırmıştı...Seneye takıma abilik ve Avrupa maçları dönüşünde rotasyon oyuncusu olarak katkı verirse bizim için yeterlidir deyip fazla da bel bağlamamak gerek ...

Yedek oyuncu için maaşı çok fazla ama bu performansla da as olamaz sıkıntı keşke cikabilsek sözleşmesinden. Laftan anlayacak bir profil gibi güzelce anlatilsa kendine takım bulur da o paraları bulabilir mi şüpheli.

Sözleşmesinin uzadığı maç sonrası saldı. O ana kadar çok iyiydi. Alanya maçıydı sanırım.

Tam katkı alamadik doya doya izleyemedik o klas ayak içini kullanamadı çok.
Seneye daha çok katkı yapar gerçek bir 8 ile oynar ise

sergio'nun fiziken düşüşü de çok etkiledi çünkü arkasındaki adam yürüyerek oynayınca yaşına bakmaksızın çok fazla alan kapatmak durumunda kaldı. seneye ya sergio ya da yerine gelecek 1 adam o yükü alırsa sezon sonunu da çok daha iyi getirebileceğini umuyorum. allah'tan mertens'ten beklediğimiz kilit paslar kerem'den geldi de onun düşüşünde fazla zaafiyet yaşamadık.

Seneye aynı şekilde devam edebilir mi sanmıyorum , rotasyonda 25 maç falan oynasa 2.9 çok lüks.Şahsen ben seneye ortada Zaniolo sağda Rashica şeklinde devam etmeyi daha çok isterdim.Tabii bu seneki haliyle de en önemli oyuncularımızdan kesinlikle.
iyi zamanlarında demiştim bunu , belliydi.Çok zor bu yaşta artık hadi 1.5a oynasa neyse de 4m falan para lıyor

bu zırtapoz seneye kalacaksa
gsliliğimi askıya alacağım

Geri
Üst Alt