#10 Dries Mertens

Bayadır dinlenmiyordu bu maç hiç oynamayıp dinlenmesi baya olumlu oldu bu yaşta performans almak istiyorsak ara ara yapmamız lazım.

20230924_131514.webp

Bu adam robot değil, bundan 2 sene önce Napoli de 35 yaşında olan hali 1700 dakika almış, 2 sene daha yaşlanmış hali şimdiden 700 dakika aldı, kabaca 10 maç daha ilk 11 oynasa o dakikaları yakalayacak, geçen sezon fiziğinin nasıl bittiğini gördük, bir süre rotasyona girmeli ve takım mertens olmadan oynamaya alışmalı, belli ki yine 2500 dakika civarı süre alacak.

İtalya ligi ile bizim lig arasında fark var ama İtalya ligi de bir ingiliz ligi değil, o kadar tempo yok oralarda da.

35de bitti pil.

Ikinci yariya baslamamali

Anlamsız yav o vuruşu filan top kontrolü ilginç yani demek ki yaşlanınca unutmuş adam top oynamayı aynı pozisyonu 5 yıl önce CL de bize karşı bulsa sol yan ağlara asirtarak asardi şimdi yaptığı vuruş...

Ziyech mertensin topsuz ve sırtı dönük oyununun yarısını oynayabilse keske

Birşeyler yapıyorda motoru bir yere kadar sonu gelmiyor

varken çok rahat pozisyona giriyoruz ama hem son pasları, hem de son vuruşları fecaat. adam öyle kalite ki %40'ıyla oynarken girdiğini atsa golsüz maç bitirmeyecek, şl seviyesi dahil. ama atamadıktan sonra fazlalıktan başka bişey olarak gözükmüyo insanın gözüne.

Pek de pozisyona girebildiğimizi düşünmüyorum bir ara uyuya kalıyordum uyutacak kadar kötü bir oyunumuz olduğunu düşünüyorum ve oyuncuların hiçbiri iyi değildi.
Hepsi çok hareketsiz ve yüksek pas hatası yüzünden topun hızını da arttıramıyoruz.

Bu adam iyi sorun çıkartmıyor, ne yaparsa yapsın 55-60’da oyundan alınıyor biraz sinir bozucu bir durum.

mertens'le başlayıp 55'te oyundan almaktansa kerem'le başlayıp mertens'i oyuna atmayı tercih ederim. en azından skoru koparamadığımız için zayıf rakibi ümitlendirdiğimiz anlarda mertens kalitesiyle direnci kırar

Geri
Üst Alt