#10 Dries Mertens

2. Yarı bizim Köhn tarafından bir Beşiktaş atağı gerçekleşiyordu. Verkaç falan oldu o ara son çizgiye inecekken Beşiktaş adamı öyle bir engelledi ki, sanki blok koydu. Müthiş gurur duydum. Büyük zeka.

Iyi oynar kötu oynar, gucu yetmez orasi ayri. Ama geleli 1 kere kötu mucadele etmedi. Böyle buyuk topcu olunuyor işte

Direkt ikamesi olmayan, en vazgeçilmez birkaç oyuncumuzdan biri. Ancak yine de biraz ekonomik kullanırsak etkinliği daha da artacaktır diye düşünmeden edemiyorum. Her maç 90' ya yakın sahada kalmasına, enerjisini ona göre ayarlamasına gerek yok. Bunu zorladığı zaman tercih ve uygulama hataları başlıyor ister istemez...

Sen nasıl kralsın Mertens yahu. Mutlaka 1 sene daha uzatmalıyız. Yaşımız var Prekazileri, Hagileri, Sneijderleri, Barosları, Lincolnleri, Elmanderleri izledim ama en iyisini bile senin kadar sevmedim. Çok başka adamsın Mertens. Helal olsun sana.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reis, yaşın 39 görünüyor. Prekazi' yi 0-5 yaş arası izleyip aklında tutabildiysen bravo:hat:

Adam kendini paralıyor sahada yahu bu kadar kariyerli olup bu kadar kendini yırtan başka adam oldu mu tarihimizde emin değilim. Hagi bile bu kadar eforlu oynamazdı

36 yaşında bu enerji ve mücadele gücü cidden inanılmaz belkide bu kadar mücadele ettiği için son vuruşlara enerjisi bile kalmıyor ama takımın Torreira ile birlikte 2 dinamosundan birisi. Helal olsun diyorum.

1709499209857.webp

Reis, yaşın 39 görünüyor. Prekazi' yi 0-5 yaş arası izleyip aklında tutabildiysen bravo:hat:
43 hocam. Foruma ilk girdiğimde öylesine bir tarih girmiştim. Prekazi'yi çok ayrı severim, onun ortalardan hala açan yok, gelgelelim Mertens sevdam bir başka, bu yaşta bu kariyerde bu kadar profesyonel inanılmaz...

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi bu ne iştah bu ne estetik.

Bazen iştah yüzünden gaza gelip gol olmayacağı belli olan şutlar çekiyor daha iyi seçenekleri varken orayı çözmek lazım ama :D

Geri
Üst Alt