#10 Dries Mertens

30'unda getirebilsek rekor üstüne rekorları kırarmışız tabi o döneme imkansıza yakın bir transferdi ama keşke olabilseymiş.

Yinede 2 senedir izlettiği futbol, mücadele, hırs ve her şey için kendisine çok teşekkür ediyorum umarım +1 yıl uzatma kararı alır.

30'unda getirebilsek rekor üstüne rekorları kırarmışız tabi o döneme imkansıza yakın bir transferdi ama keşke olabilseymiş.

Yinede 2 senedir izlettiği futbol, mücadele, hırs ve her şey için kendisine çok teşekkür ediyorum umarım +1 yıl uzatma kararı alır.
30 unda getirmemiz imkansızdı net yeni hagimizi bulurduk bu zeka ve aidiyetle gelseydi 30 yasında 30 gol 25 asist falan yapardı birde herhalde. Hem ayaklar saglam , hem zeka ustune hemde vucut dipdiri :asd:

30 unda getirmemiz imkansızdı net yeni hagimizi bulurduk bu zeka ve aidiyetle gelseydi 30 yasında 30 gol 25 asist falan yapardı birde herhalde hem ayaklar saglam hem zeka hem vucut dipdiri :asd:
İşte imkansızdı ama böyle imkansız transferleri kovalamak iyidir 1 tane böyle star oyuncu alacaksın takımı etrafına kuracaksın.

emekli olcak uzatmayacak

Gelecek sezonki performansı ne olacak bilemeyiz zaten emekli olmak istiyor uzatmaya gerek yok

Mevcut performansındaki en büyük etken zaten son senesinin hatta son 9 maçının kalması.

Adam gerçekten de içten içe son 9 maçım psikolojisiyle oynuyor. Bu yüzden yaşının ve fiziğinin kaldırdığı kapasitenin %100'ünü vermeye çalışıyor.

Adam hem son sezonunda şampiyonluk yaşamak, hem de güzel hatırlanmak istiyor bence. Kraltens.

Geçen sene 30 maç 6 gol 3 asist bu sene şimdiden 27 maç 4 gol 10 asist böyle devam ederse sezonun mvpsi adayım Mertens.

Ceza sahasına girince Mertens

2024-03-09 13_03_36-side eye monkey - Google Search.webp

Mevcut performansındaki en büyük etken zaten son senesinin hatta son 9 maçının kalması.

Adam gerçekten de içten içe son 9 maçım psikolojisiyle oynuyor. Bu yüzden yaşının ve fiziğinin kaldırdığı kapasitenin %100'ünü vermeye çalışıyor.

Adam hem son sezonunda şampiyonluk yaşamak, hem de güzel hatırlanmak istiyor bence. Kraltens.
Hiç böyle düşünmemiştim ağlayacağım

Top kaleye girmeden bizlere gol diye bağırtan bir goldü 😍

Gol disinda çok top kaybetti. Oyun kuramiyoruz Mertens ve kerem yüzünden.

Geri
Üst Alt