#10 Dries Mertens

Yok artık ali Sami!!

Mertens, İstanbul'da oturduğu evi satın almak istedi, 20 milyon dolar istediler!

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt, Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens'in İstanbul Maçka'da oturduğu rezidansı satın almak istediği ancak fiyattan ötürü alamadığını söyledi.

Mertens'in satın almak istediği ev için 20 milyon dolar istendiğini kaydeden Cankurt, "Galatasaray'dan yılda yaklaşık 3 milyon Euro kazanan Mertens, şimdilik ev satın alma işini rafa kaldırmış. Kirada oturmaya devam edecek olan ünlü futbolcuya şimdi Türk arkadaşları daha uygun fiyata ev bakıyormuş" ifadelerini kullandı.

Seni Euro ya götürmeyenlerin suratına tükür.

He orası öyle de, gayet süre alırdı bu takımda.
tabi ya adamlar KDB top verip bir şeyler olsun diye bekliyor
lulaku30-35 metrede falza hareket alanı yok
trossard bir şeyler deniyor yapamıyor.

mertens olsaydı hepsini bağlayn adam olurdu orası kesin.

Reis, yıl içinde Bats ile yat gezisi düzenleyip Bats'ın fb yönetimi tarafından azarlanmasını sağlamış. İstemsiz olsa da Manchester maçındaki penaltı pozisyonu gibi hareket.

Milli maçlarımızı izledikçe Mertens'in bizim oyunda ne kadar önemli bir topçu olduğunu daha net anlıyorum.

1000093777.webp

garip alternatif denemeleri yerine şunu düz kırmızı forma olarak tasarlasalar olurmuş.

Takımda aldığı parayı konuşmayacağım iki üç nadir isimlerden biri.

Devam etmesine sevindim. Bu sezon oynadığı topun yarısını oynasa bile o paraya değer kesinlikle.

Devam etmesine sevindim. Bu sezon oynadığı topun yarısını oynasa bile o paraya değer kesinlikle.
Rotasyondan dahi düzenli olarak forma şansı verirsek skor konusunda bizi üzmez bence. Adami ne kadar fit halde tutarsak o kadar fayda alırız.

Yerinede oyuncu bakmaya başlamalıyız artık bir zahmet.Hatta bu sene olup rotasyonlu olsa harika olur.Umarım es geçmeyiz yine.Nasılsa 2.9 verdik deyip suyunuda çıkartmanın anlamı yok.Bir zahmet bir 10 numara rica olunur acele değil ama gerekli Acele yerlerimiz zaten kırmızı ışık veriyor.

Geri
Üst Alt