#10 Dries Mertens

sddefault.jpg

3-4 sene pişirip şöyle 27 gibi okutmak daha iyi olabilir ama 25'inde alıyorsak 35'ine kadar suyunu sıkmak lazım böyle futbolcu bulursak zaten salmamak lazım mesela Sara'yı kesinlikle satmamak lazım. :asd:
Zaten 26 olacak sezon sonunda. Tam bizlik böyle birini alırsan ileride satarim düşüncesinden çıkacaksın ve oynayabildigi kadar oynatirsin iste. Şöyle 14-15 milyona alıp getirmek lazım.

Zaten 26 olacak sezon sonunda. Tam bizlik böyle birini alırsan ileride satarim düşüncesinden çıkacaksın oynayabildigi kadar oynatirsin iste. Şöyle 14-15 milyona alıp getirmek lazım.
Umarım Sara'da olduğu gibi nokta atışı birini buluruz baya ambargo yıllarına girdik tamamen rakipler iptal olacak fark açıla açıla gider.

icardi'nin sakatlığı sonrası pamuklara sarmamız gerekiyor her maç minimum 80 dk oynamak zorunda artık maalesef

icardi'nin sakatlığı sonrası pamuklara sarmamız gerekiyor her maç minimum 80 dk oynamak zorunda artık maalesef
Aynısını yazmaya gelmiştim. Pamuklara saralım diyecektim ben de. İcardi’nin oyun aklını kaybettik Mertens çok daha değerli artık. Ama 80 dk oynaması kısmına katılmıyorum. Aksine yorulunca hemen değiştirip tasarruflu kullanmalıyız. Okan’ın eline kalırsa her maç 90 dk oynatıp bunu da sakatlar. Yoruldum deyip kendini çıkartır umarım.

Mertens futbolu bırakınca takımın oyun aklında bir karadelik yaşanmaması adına bayrağı vatandaşı ve yakın arkadaşı Kevin De Bruyne'ye devretmesini çok isterim.

8ad38ac3bb79515a05a62ee1015aaebd.jpg

Pep KDB'siz yapamadığı için adamı senede 50-60 maça çıkarıyordu. İngiltere'deki fikstür yoğunluğu bizim 2 katımız. Burada o kadar sıkıntı yaşamaz bence.
Burada cok kazma var ondan korkuyorum. Icardi'ye nasil vuruyorlar goruyoruz , bunu da iki macta hastanelik edebilirler hic guvenmiyorum kendisine o yuzden cok sakatlaniyor maalesef.

Geri
Üst Alt