#10 Dries Mertens

Basit işleri yapamıyor bunun sebebi de fiziksel olarak veteran yani emekli olması yüzünden.

Arias hakkında hiç bir fikrim yok fakat Mertens'in yapmak isteyip yapamadıklarının yarısını bile yapabiliyorsa alınmalı

Sonuç kısmı hariç oyunun toplu hiçbir yerinde yok

Geçen maç canlı izlediğimde de demiştim tekrar diyorum her maç ıkınarak kazanmamızın sebebi bu adamın lakayıt tavırları. İlk yarı son dk Yunus’la paslaştıktan sonra ayağının dışıyla yaptığı ortayı izleyin ne demek istediğimi anlarsınız. İstese o topu Osimhen’in kafasına indirecek zekaya da beceriye de sahip ama işin fantazisinde

Bu arada üşenmedim saydım ilk yarı 7 tane duran top tehlikes oldu( korner+serbest vuruş) 5’ini Mertens, 2’sini Sara kullandı. Böyle paylaşım olmaz. Babasının çiftliği değil burası

Kötü oynamak başka ilk defa bu derece laubali oynarken gördüm.
Ayak dışı denemeler tuhaf ortalar sen bu değilsin mertens lig maçı bu turizm yerindesin diye hazırlık maçı sanma

Kendisi yedek kaldığı haftalar duran toplarda gol atmadığımız maç yoktu. takıma tekrar girdikten sonra duran top etkinliğimiz yok oldu.

asisti yaptı ama kötü bir maçtı bence onun için. çok fazla hücumu çarçur etti.

yine de kilidin açılmasında pay sahibi.

eleştirirken biraz insaflı olun 40 yaşında adam sanki silah zoruyla kendini oynatıyor herif, 2 sene şampiyon yaptı istese trye gelen sözde diğer yıldızların yaptığını yapar paşalar gibi yatıp parasına bakar

İcardi'nin yokluğunda pamuklara sarmamız gereken, oyun hafızamızı oluşturan iskeletimizin en önemli parçası. Mertens çıkarsa İcardi'de olmadığı için yeni kurulmuş bir takım gibi oluruz, her şey resetlenir.

Hep yazdım yine yazıyorum bu adam UEFA maçların oynamamalı. OY-NA-MA-MA-LI

eleştirirken biraz insaflı olun 40 yaşında adam sanki silah zoruyla kendini oynatıyor herif, 2 sene şampiyon yaptı istese trye gelen sözde diğer yıldızların yaptığını yapar paşalar gibi yatıp parasına bakar
Silah zoruyla kendini oynatıyor mantıklı bir yorum bu arada.Yoksa özgür iradeyle bu adamı her maç minimum 80 dk oynatildigina inanmam ben

Adamın 80 dakikadan fazla oynadığı maç 3 falandır bu sezon. Te allam yav.

Adam bütün kritik maçlarda hep skor ve asist yükünü üstlendi.. 2 sene şampiyon yaptı.. 3.sezonda da bomba gibi gidiyor.. Dün yine asistini yaparak durumu değiştirdi..

Yukarıdaki yorumlar skandal bence.. Her futbolcu her maç iyi oynayamaz.. Böyle bir gerçekte var ancak bu adam bu yaşta show yapıyor..

Geri
Üst Alt