#10 Dries Mertens

Fiziksel olarak veteran halde. bazen fiziksel olarak o kadar güçsüz kalıyor ki, topu ayağından çıkarmak için saçma sapan paslar bile atıyor. Sezon sonuna kadar çözeceği maçlar olacaktır ama orası sadece mertens ile gitmez.

Mertens iyi değilse takım da iyi değil. Ocak ayına kadar çok iyiydi malesef çok düştü yerine oynayacak adam da yok

Bu adama kizamayiz. Posası i çıkaran bir hocası var. Şu an bitik halde

Geçen sezon 2. yarı performans verdi ama ilk yarıdaki sürelerini Kerem'i 10'a kaydırarak verdik. Bu sezon full oynayabilir mi meçhul. 4 maçtır hiçbir şey yapmıyor desek yeridir

Geçen sezon 2. yarı performans verdi ama ilk yarıdaki sürelerini Kerem'i 10'a kaydırarak verdik. Bu sezon full oynayabilir mi meçhul. 4 maçtır hiçbir şey yapmıyor desek yeridir
evt gecen sene cok kez yazmıstım

10 no keremı kaydırarak mertensi bayagı bi dinlendirdik ve 2. yarıya saglam girmıstı

yüzde yüz gollük pasini süper starimiz osimen gülünc sekilde hic etti yine

bu sezonu icardi yokken taşıyacak tek adamdı ama yaş kemale erdi gibi kraltensin. ara öncesi iyiydi aslında, o zamandan beri toparlayamadı.

Mertens'in yerine birini alıp kendisini 1 ay dinlendirip ligin son düzlüğüne taze tutmamız lazım. Çok düştü.

Ajax maçında dinlendirmek lazım. Ajax maçında illa oynayacaksa da G. Antep maçında kesinlikle oynatmamak lazım.

3 güne bir yüksek tempo maç kaldıracak halde değil.

Emeklilik kararı almış hiçbir oyuncu ile devam edilmemesi gerektiğini gösteriyor. futbolu ile değil fiziksel durumu ile. aynısı muslera içinde geçerli. ikisi de çok yetenekli olduğu için idare ediyorlar ama fiziksel olarak veteranlar.

Muslera gibi enerjisi bitme aşamasında. Yedekte dinlendirerek oynatmak lazım. Kaliteli transfer gerekli hemen oraya

Maçta rakipten top kaptığı kritik pozisyonlar oldu. Yaşı nedeniyle elbette geriye gidecek ama halen daha iş yapıyor

38 yaşında adamı her maç ilk 11 oynatarak ne hedefliyor Okan anlamıyorum.

Geçen sene bile bu adamı tasarruflu kullanmamız gerekirken her maç oynattı, ona rağmen adam taş gibi top oynadı. Bu sene belki biraz dinledirip daha efektif kullanır diyordum ama hâlâ şaşmıyor.

Ben bu adamda şahsen suç bulmam. Suç tamamen hocada.

Bu arada Başakşehir maçında kupada girip çok iyi oynamıştı, ikinci yarı girince full yüklendi sahaya.

Okan çok yanlış yapıyor gerekirse Yusuf Demirle başlarsın bazı maçlarda Mertens’i sonradan alırsın. İki taraf da kendine güvenildiğini hisseder.

Yedekleri yedeklerle oynatmakla bir şey olmuyor.

Yusuf Demir Kiev maçında kısıtlı sürede iyi işaretler verdi. Mertensin yerine takıma monte edilmeli.

Geri
Üst Alt