#10 Dries Mertens

Ceza sahasına girmişin şut açın var yavaşca kaleci alıştırır gibi şut atıyosun yani ona şut bile demek istemiyorum pas veriyosun resmen

Artık gerçekten 2. Yarı futbolcusu.

Daha fazlasını asla ama asla zorlamamalıyız.

Gerekirse ilk yarı 4-4-2 çık Bats ile oyna ikinci yarı devre arasında Bats-Mertens değiştir

pili bitiyor maalesef. kutucu transferi bu açıdan önemliydi abartı maliyete girmeden süspanse etmek için.

yaz için mutlaka ofansif ortasaha profili aranmalı şimdiden.

Maalesef ara sonrası ilk 11 başladığı hiçbir maç iyi değil. Bu yaşta adamı hem maç sayısı hem dakika olarak fazla yorduk. Artık son yarım saat oyuna girecek şekilde planlama yapmak lazım. Kenardan girdiği her maç oyunu değiştirebilecek seviyede hala.
Kendisi özelinde en büyük eleştirim duran toplarda Sara'ya yaptıkları. Hatay maçında Kaan bile frikik vuruyordu eminim Sara oyunda olsa Mertens vuracaktı.

Son 30 dakika oynayacak kapasitesi var. Okan Buruk buna ikna olmuyor.

Saha içinde ve dışında sevilen bir futbolcu olduğu ve gücünün son demine kadar mücadele ettiği için oyun tarzına pek toz kondurulmuyor. Aslında o mevkide oynayan futbolcunun daha az top kaybı yapması, tempoyu ayarlaması, gerektiğinde topu dinlendirebilmesi, çok daha fazla şut ve dripling tehdidi oluşturması gerekir. Hocanın da kendisinden beklentisi doğrultusunda, çabuk oynamak adına çok basit tercih hataları yapıyor, erken top kayıplarıyla pek çok atağın sonuçlandırılamamasına sebebiyet veriyor; saf hücum oyuncusu sonuçta. Hocanın vaz geçemediği ''Rus Ruleti'' anlayışının ve çok gayret etmesine rağmen takım boyunun uzamasının sahadaki bir numaralı aktörü oluyor adeta.

Mertens' i ben de çok seviyorum ama söylediğim genel bir konu. İlle 4-2-3-1 oynanacaksa, böyle ikinci forvet tipli biri yerine daha '10' karakterli biri tercih edilmeli ki topu hücumda daha uzun süre tutabilelim.

Tabii benim net tercihim, daha kısa takım boyuyla 4-3-3 olurdu ki ofansif 8 rolünü çok iyi üstlenebilecek Sara var takımda...Bundan da iyisi 3-4-3 (3-4-2-1) tür...

Burada bir değişim olmazsa muslerayı nasıl yuhlattılarsa bu adamıda yuhlatacaklar.
Göz göre göre lades.

Adam futbolu bırakıyordu transfer yapmamak için zorla ikna ettiler, bu sezon şampiyon olalım görürsünüz muslera da mertenste seneye galatasaray forması giymeye devam edecekler. 2 tane takımın yarıştığı iran ligi ayarındaki bir ligde alınan şampiyonluk hemen insanların algılarını değiştiriyor. 2 sezon önce muslera'yı bu sezon ise mertens'i upgrade etmiş olsak belki şampiyonlar liginden elenmez avrupa''da 10 milyonluk takımlara rezil olmazdık. Bırak gitsin adam 2 sene etini kemiğini sömürmüşsün kısa sürede efsane olmuş ileride kulübe katkısı olacak, belki görev alacak niye bu raddeye getiriyorsun işleri 10 15 milyon verip 1 tane adam almamak için değer mi bunlar yani.

Kaan'la beraber takımın el freni. Sene başından beri üstelik.

Bitti artık bunun olayı.yedekten 10 dk kala girsin

Bunu 11 oynatması bile kontrolü kaybettiğinin göstergesi. Yaw bu adam bu tempoyu nasıl kaldırsın hoca sen şaka misin

Bitik durumda ve hala 11 oynamaya devam ediyor. Yeter artık yeter.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt