Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarim AZ macinda yedek baslar. Dinlenmesi lazim derbiye kadar.
@Umut GülEn büyük kızgınlığım saraya olan etkisi. Sara duran topları harika kullanmıyor belki ama adama nefes aldırmıyor ya. 50 metre koşup adamın yanında bitiyor hemen. Sarayi biraz salsa adam büyüyecek belki şuan takımın yıldızı olacaktı. Büyümesine hiç firsat vermedi. Sadece duran top özelinde söylemiyorum her türlü golgesini hissediyor saranin üstünde. Ben çok da iyi niyetli bakamıyorum olaya
En büyük kızgınlığım saraya olan etkisi. Sara duran topları harika kullanmıyor belki ama adama nefes aldırmıyor ya. 50 metre koşup adamın yanında bitiyor hemen. Sarayi biraz salsa adam büyüyecek belki şuan takımın yıldızı olacaktı. Büyümesine hiç firsat vermedi. Sadece duran top özelinde söylemiyorum her türlü golgesini hissediyor saranin üstünde. Ben çok da iyi niyetli bakamıyorum olaya
1 korner direkt üç gol pozisyonu var yaw on numaraya geçtikten sonraMertensin sanılanın aksine aşırı egolu bir tip olduğunu düşünüyorum, o kadar egolu olmasa kenarı çekilir biraz, oyuna etkisi zaten hiç yok, direk eksik oynatıyor, sara 2. Golün ortasını açtı işte
En büyük kızgınlığım saraya olan etkisi. Sara duran topları harika kullanmıyor belki ama adama nefes aldırmıyor ya. 50 metre koşup adamın yanında bitiyor hemen. Sarayi biraz salsa adam büyüyecek belki şuan takımın yıldızı olacaktı. Büyümesine hiç firsat vermedi. Sadece duran top özelinde söylemiyorum her türlü golgesini hissediyor saranin üstünde. Ben çok da iyi niyetli bakamıyorum olaya
1 korner direkt üç gol pozisyonu var yaw on numaraya geçtikten sonra